65χρονος δερματολόγος- αφροδισιολόγος ο γιατρός που συνελληφθη για το βιασμο της 12χρονης στον Κολωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 65χρονος δερματολόγος- αφροδισιολόγος Α.Μ. είναι ο γιατρός στον οποίο πέρασε χειροπέδες η αστυνομία χθες για την συγκλονιστική υπόθεση της μαστροπείας και των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο γιατρός είναι ανάμεσα στα πέντε άτομα τα οποία συνελήφθησαν χθες το βράδυ από τους Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός ο οποίος εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήναςφέρεται να είχε γνωρίσει την 12χρονη μέσω του Blindchat και μέσα από εκεί να έκλεισε ραντεβού μαζί της στο ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί στον Κολωνό και να την βίασε!

Δείτε φωτογραφίες του γιατρού:

kolonos1kolonos2

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν την σύλληψή του γιατρού η οποία έγινε πολύ διακριτικά, όπως λένε χθες. Μάλιστα, ο 65χρονος έβαλε έξω από το ιατρείο ανακοίνωση ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρουν, η σύλληψή του και η εμπλοκή του στην σοκαριστική υπόθεση τους έκανε να πέσουν από τα σύννεφα. Κάνουν λόγο για ένα σωστό επαγγελματία, που βρισκόταν κοντά στους ασθενείς του και τους έβρισκε λύσεις στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Οι συλλήψεις

Εκτός από τον 65χρονο συνελήφθησαν τέσσερα ακόμη άτομα. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς ηλικίας 51 και 23 ετών και δύο Έλληνες 49 και 44 ετών. Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν επίσης στον Κολωνό, ο δεύτερος Έλληνας στα Σπάτα και ο τρίτος στον Πειραιά.

Όλοι τους βαρύνονται από την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συνευρέθηκαν επί πληρωμή με τη 12χρονη τουλάχιστον μία φορά, ενώ συνεχίζουν την προσπάθειά τους να βρεθούν και άλλοι δράστες ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ