Μαχαίρωσαν την 28χρονη βασιλισσα του καρναβαλιού στον Εβρο και την πέταξαν στον γκρεμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία του Έβρου μετά από την σοκαριστική είδηση ότι η 28χρονη βασίλισσα του Καρναβαλιού εντοπίστηκε νεκρή και μαχαιρωμένη σε γκρεμό.

Αυτή ειναι η 28χρονη βασιλισσα του καρναβαλιού που βρέθηκε μαχαιρωμένη σε γκρεμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Evros-news.gr, τα ίχνη της 28χρονης είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής με την οικογένειά της να αγωνιά και να την αναζητεί.

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε πεσμένη σε γκρεμό, μαζί με την μοτοσικλέτα της. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο θείος της, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η 28χρονη έφερε τραύμα από μαχαίρι στο στήθος αλλά και ίχνη από μαχαιριές στα χέρια της.

Η 28χρονη φέρεται να κινούνταν προς το βουνό τη Λευκίμης, εκεί όπου όλοι ήξεραν ότι συνήθιζε να πηγαίνει για να ηρεμεί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο έσπευσε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης ο οποίος έκανε μια πρώτη εκτίμηση, ενώ θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης προκειμένου να πέσει «φως» στα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και ψάχνουν υλικό από κάμερες στη διαδρομή που ακολούθησε η 28χρονη μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρή.

Στο Τυχερό του Έβρου όλοι κάνουν λόγο για μια δραστήρια νέα κοπέλα που συμμετείχε στα κοινά και στις εκδηλώσεις του χωριού, ενώ ήταν και επικεφαλής του καρναβαλιού που ετοιμαζόταν για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ