Ο Βαγγέλης που έψαχνε τον φονιά του πατέρα του στη Νικολούλη είναι ο δολοφόνος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Βαγγέλης Κουλιανός, ο άνδρας που εδώ και μήνες αναζητούσε τον δολοφόνο του πατέρα του μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, κατηγορείται ο ίδιος για το αποτρόπαιο έγκλημα!

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, σε βάρος του 40χρονου Ευάγγελου Κουλιανού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του πατέρα του Γιώργου Καριώτη, τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

TAFTOTHTA RODOS 3 1024x576 1

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο, ωστόσο του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μετά από έρευνες υπέβαλλε τη δικογραφία, σύμφωνα με την οποία δράστης του στυγερού εγκλήματος είναι ο ίδιος ο γιος του άτυχου άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές, καταγγέλοντας ότι οι Αρχές δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους και ότι επειδή δεν είχαν φτάσει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου, τον θεωρούσαν ύποπτο. Ο ίδιος έκανε έκκληση στο πανελλήνιο σε όποιον έχει στοιχεία για την δολοφονία του πατέρα του να επικοινωνήσει με τις Αρχές. «Θέλανε να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί» έλεγε ο ίδιος.

Την 14η Ιουνίου 2022, ο ίδιος κάλεσε την Αμεση Δράση λέγοντας ότι βρήκε νεκρό τον πατέρα του μέσα στο σπίτι του επί της οδού Ειρήνης. Ο 75χρονος άνδρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα και σκεπασμένος με κουβέρτα. Ο τελευταίος που είχε συναντήσει σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ήταν ο γιος του Βαγγέλης, μια ημέρα πριν την δολοφονία του.

Το θύμα δεν είχε ιδιαίτερα περιουσιακά στοιχεία και ζούσε με τη σύνταξη που είχε λάβει ως λιμενεργάτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πορτοφόλι του δεν εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών, αλλά δύο ημέρες μετά, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.  Παράλληλα, οι γείτονες ανέφεραν ότι δεν άκουσαν καμία φασαρία και δεν αντιλήφθηκαν κάποιον καβγά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Βαγγέλης κατά την διάρκεια της εξέτασής του από αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο έδωσε αόριστες απαντήσεις και υποθετικά σενάρια για το τι είχε συμβεί. Μάλιστα, άλλαζε τις απαντήσεις του με στόχο να αποφύγει να βρεθεί κατηγορούμενος. Ο ίδιος φαινόταν ιδιαίτερα φορτισμένος.

Παράλληλα, ο 40χρονος φαίνεται σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας της πύλης να μπαίνει και να βγαίνει στη Μεσαιωνική Πόλη στις 14 Ιουνίου και όχι στις 13 όπως κατέθεσε ο ίδιος, λέγοντας ότι πήγε να επισκεφθεί τον πατέρα του. Επιπλέον, βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα στο ποδαρικό του κρεβατιού δίπλα από το θύμα, το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές δεν δικαιολογείται από την επίσκεψή του στο σπίτι. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ο  40χρονος στις Ιουνίου προσποιήθηκε ότι μίλησε με τον πατέρα του στο τηλέφωνο μπροστά στους συναδέλφους του, την ώρα που ο πατέρας του ήταν ήδη νεκρός, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ο ίδιος είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Έξι μήνες και ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο. Βρισκόμαστε στο σκοτάδι. Όποτε ρωτάω την αστυνομία για την εξέλιξη της έρευνας, με αγνοούν. Θέλουμε να καθαρίσει το όνομά μας γιατί κατηγορούν εμένα και τον αδελφό μου…», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σε μεταγενέστερη εκπομπή, κατήγγειλε ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στον αδερφό του και ότι πιθανόν σχετίζονται με τη δολοφονία του πατέρα του.

«Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που δεν θα έχω τον πατέρα μου μαζί μου. Η μητέρα μου είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η αδελφή μου το ίδιο. Για εμάς αυτό δεν έχει τελειώσει. Δεν έχουμε κάποιο νέο ούτε από την Ασφάλεια της Ρόδου, ούτε τίποτα. Είμαστε σε ένα μαύρο σκοτάδι μέχρι στιγμής. Όσο κυκλοφορεί ο δολοφόνος του πατέρα μου έξω, φοβόμαστε, κλειδαμπαρωνόμαστε μέσα στο σπίτι» είχε δηλώσει ο 40χρονος Βαγγέλης.

«Με κατηγορούν στη γειτονιά ότι σκότωσα τον πατέρα μου για να πάρω το σπίτι» είχε πει μεταξύ άλλων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ