Κολωνός: Προφυλακίστηκε γείτονας και οικογενειακός φίλος για το βιασμο της 12χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγδαίες είναι για ακόμη μια μέρα οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά τις χθεσινές δύο προφυλακίσεις, σήμερα ένας γείτονας της οικογένειας με τον οποίο διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις οδηγήθηκε επίσης στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.

Αυτή είναι η έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της.

Χθες έγιναν δύο ακόμη προφυλακίσεις δύο αντρών οι οποίοι έλαβαν κλήση να καταθέσουν μετά τα όσα ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση η 12χρονη.

Μετά τη νέα κατάθεση της ανήλικης, εστάλησαν άλλες τέσσερις κλήσεις ανάμεσα στις οποίας και εκείνη προς τον διαιτητή-οδοντοτεχνίτη ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Παρασκευή.

Ο διαιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση εμφανίστηκε δημόσια και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης. Έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ