Η Κίνα χτυπάει τα τύμπανα του τρίτου παγκοσμίου πολέμου: Δηλώσεις – σοκ για τις ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κίνα εγκατέλειψε την ήπια γλώσσα της διπλωματίας, έπειτα από τις δηλώσεις Μπλίνκεν, Στόλτενμπεργκ αλλά και τα δημοσιεύματα δυτικών ΜΜΕ τα οποία θεωρούνται απειλητικά από το ασιατικό γίγαντα.

Φαίνεται πλέον ότι οδηγούμαστε στην απόλυτη κλιμάκωση με απρόβλεπτες συνέπειες για την παγκόσμια ειρήνη.

https://twitter.com/azgeopolitics/status/1628799595714076679?s=61&t=SeUqLbxyKR79jx3Co8gQBA

Η δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείο εξωτερικών:

“Οι ΗΠΑ είναι ο Νο 1 πολεμοκάπηλος στον κόσμο. Οι ΗΠΑ δεν ήταν σε πόλεμο μόνο για 16 χρόνια στα 240+ χρόνια ιστορίας τους. Οι ΗΠΑ προκάλεσαν περίπου το 80% όλων των ένοπλων συγκρούσεων μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι ΗΠΑ είναι επίσης ο Νο 1 παραβάτης της ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας άλλων χωριών ενώ παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις κρατών. Σύμφωνα με αναφορές, από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι ΗΠΑ προσπάθησαν να ανατρέψουν περισσότερες από 50 ξένες κυβερνήσεις, παρενέβησαν κατάφωρα σε εκλογές σε τουλάχιστον 30 χώρες και αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν πάνω από 50 ξένους ηγέτες.

Οι ΗΠΑ είναι επίσης η Νο 1 πηγή ανταγωνισμού και παγκόσμιας αντιπαράθεσης. Το ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι υπεύθυνο για τους πολέμους στο Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Συρία που σκότωσαν περισσότερους από 900.000 και δημιούργησαν 37 εκατομμύρια πρόσφυγες. Έχει επίσης κάνει την ήπειρο της Ευρασίας λιγότερο ασφαλές μέρος.

Όσο εξακολουθούν να υπάρχουν ο ηγεμονισμός και η πολεμική των ΗΠΑ, ο υπόλοιπος κόσμος δύσκολα θα έχει την ειρήνη που του αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ