Σάλος με τον άσπλαχνο “πατέρα” του Βόλου: Τον ενημέρωσαν απο το σχολείο για κρίση του γιου του και τους απάντησε εχω δουλεια τωρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα συζητά η τοπική κοινωνία του Βόλου το απίστευτο περιστατικό που συνέβη χθες σε σχολείο, με ένα παιδί να παθαίνει κρίση και να απειλεί πως θα πέσει από το μπαλκόνι αλλά και την αδιανόητη ατάκα του πατέρα του ο οποίος είπε «έχω δουλειά» όταν τον ενημέρωσαν σχετικά με το τι είχε συμβεί!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, χθες το πρωί ένα παιδί είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα σε δημοτικό σχολείο. Άρχισε να βάζει τα χέρια του στις πρίζες, να πετάει θρανία, να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ απειλούσε να πηδήξει από το παράθυρο της τάξης στο κενό! Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί αντιδρά με αυτό τον τρόπο.

Οι δάσκαλοι του σχολείου δεν μπόρεσαν με τίποτα να συνεφέρουν το αγόρι. Όταν εκείνο το έσκασε από το σχολείο αναγκάστηκαν να τηλεφωνήσουν στην αστυνομία και να αναφέρουν τι είχε συμβεί.

Νωρίτερα από την ΕΛ.ΑΣ. οι δάσκαλοι είχαν καλέσει τον πατέρα του παιδιού μήπως μπορέσει εκείνος να το ηρεμήσει.

«Ωραία, τα είπαμε, έχουμε τίποτα άλλο να δούμε γιατί έχω και δουλειά» φέρεται να ήταν η αντίδρασή του!

Στην υπόθεση παρενέβη εισαγγελέας ο οποίος έδωσε εντολή για ακούσια νοσηλεία του παιδιού στο Νοσοκομείο ώστε να το εξετάσει παιδοψυχίατρος. Προχθές το βράδυ έγινε η πρώτη γνωμάτευση και χθες το μεσημέρι η δεύτερη. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, το παιδί δεν χρειάζεται νοσηλεία αλλά υποστήριξη, βοήθεια και παρακολούθηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ