Σάλος με την στημένη αποχώρηση του εκκεντρικού Πωλ απο το Dragon’s Den – Δουλεύουν τον κόσμο για την τηλεθέαση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πετυχημένοι άνθρωποι που εχουν βγάλει οπως λένε και οι ίδιοι εκατομμύρια στη ζωη τους, κάθονται και ξεφτιλιζονται σε ένα reality της κακιάς ώρας οπου άνθρωποι με ανάγκη ζητάνε χρήματα για τις επιχειρήσεις τους, αλλα δεν τους δίνουν σχεδόν ποτε.

Βέβαια επειδή η εκπομπή δεν τραβάει και τοσο πολύ άρχισαν και τα κολπάκια με στημένες αποχωρήσεις μήπως και τσιμπήσουν κανένα τηλεθεατή το βράδυ της Παρασκευής.

Ετσι το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, αφού έπειτα από διαφωνία μεταξύ του Πολ Ευμορφίδη και των υπόλοιπων επενδυτών, ο ιδρυτής της COCO-MAT, σηκώθηκε από τη θέση του και αποχώρησε από το πλατό.

Αφορμή στάθηκε η ιδέα που παρουσίασε ένας διαγωνιζόμενος σχετικά με παιχνίδι που θα υποστήριζε και την γραφή braille.

Ο διαγωνιζόμενος δέχθηκε την πρόταση και αποχώρησε από το πλατό του πρότζεκτ επενδύσεων. Πριν φύγει, ο Πολ Ευμορφίδης σηκώθηκε για να τον αγκαλιάσει – κίνηση που φάνηκε να μην αρέσει στην Μαρία Χατζηστεφανή.«Τι να πω, Πολ! Είχες βγει πριν από δέκα λεπτά και τώρα τελευταία στιγμή αγκαλιάζεστε; Τι πράγματα είναι αυτά;» του είπε η επενδύτρια.

«Το ένα πράγμα είναι το συναίσθημα και το άλλο είναι η λογική. Εγώ είμαι λοιπόν παρορμητικός άνθρωπος, για να το ακούσετε όλοι και δουλεύω με το συναίσθημα» τόνισε ο Πολ Ευμορφίδης. Με τη σειρά του, ο Χάρης Βαφειάς τόνισε: «Τον κανόνα του παιχνιδιού όμως δεν τον έχω φτιάξει εγώ. Δεν μπορούμε να λέμε πρώτα εκτός και μετά εντός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ