Πολιτική «αυτοκτονία» ΣυΡιζΑ: Κόβουν τον Πολάκη από τα ψηφοδέλτια;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η πολύωρη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Ράνια Σβίγγου, η Όλγα Γεροβασίλη, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου, ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ το «παρών» λόγω της διευρυμένης σύνθεσης, έδωσαν ο Νίκος Μπίστης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Παππάς.

Το Εκτελεστικό Γραφείο αποφάσισε να εισηγηθεί στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος τη μη εκλογική κάθοδο Πολάκη ενώ δεν τέθηκε κανένα θέμα διαγραφής. Επίσης αποφάσισε την παραμονή του βουλευτή στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που αναμένεται να συνεδριάσει μεθαύριο Πέμπτη θα συγκληθεί το προσεχές Σάββατο και η Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία απαρτίζεται από τα εξής μέλη: Βαρτζελή Ρεγγίνα, Βεντούρας Ερρίκος, Γιαννακίδου Χαρίκλεια, Θεοδωρακοπούλου Αναστασία, Κακουλάκης Γεώργιος, Καλογήρου Μιχαήλ, Καπράνας Ζήσης, Κοτσακάς Αντώνης, Κουντούρη Κυριακή, Μπαλαούρας Γεράσιμος, Πορτάλιου Αμαλία, Σακελλίων Σταμάτης, Σπουρδαλάκης Μιχαήλ, Σταματάκη Ελένη, Χρήστου – Διαούρτα Λίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ