Ο δημοσιογράφος Χρήστος Νεζος φέρεται να απωθεί κοπέλα που έβρισε τον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι κάνει εδώ αλήθεια ο Χρήστος Νέζος; Απωθεί και κλείνει το στόμα σε ένα κορίτσι στη Ξάνθη που λέει το γνωστό σύνθημα για τον κ. Μητσοτάκη στην κάμερα της ΕΡΤ;

Μάλιστα το Luden ανέβασε το βιντεο με τον τίτλο: Επικό καρναβαλικό MUTE έφαγε τύπισσα που φώναξε ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ στην Ξάνθη

Ενώ σύμφωνα με το koutipandoras.gr:

«Όλοι θέλουν να εκφραστούν και καλά κάνουν τα παιδιά. Είπαμε, ήμασταν πολύ καιρό χωρίς να μπορούμε να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, τη χαρά μας, οπότε όλα είναι δεκτά. Όλα!». Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο παρουσιαστής του καρναβαλιού της Ξάνθης και γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν βρεθεί στη θέση του… λογοκριτή.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αλίευσε η σατιρική ιστοσελίδα Luben, ο Χρήστος Νέζος που είχε αναλάβει την παρουσίαση του καρναβαλιού της Ξάνθης για λογαριασμό της ΕΡΤ3, έδωσε το μικρόφωνο σε πολίτες που σε διάθεση έντονης χαράς και ενθουσιασμού συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Ανάμεσα στους πολλούς που απλώς χαίρονταν με τη… «φάση» όμως, μια νεαρή γυναίκα επέλεξε να περάσει το δικό της σατιρικό και καυστικό μήνυμα, επιχειρώντας να πει στο μικρόφωνο το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλωστε, αυτό έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα όχι στο γενικότερο πλαίσιο σάτιρας και ελευθεριότητας της έκφρασης που παραδοσιακά εκφράζονται κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού.

Η συνέχεια όμως το επεισοδίου ήταν ιδιαιτέρως προβληματική, αφού ο δημοσιογράφος που ήταν επιφορτισμένος με την παρουσίαση του καρναβαλιού της Ξάνθης, αντί απλώς να απομακρύνει το μικρόφωνο, όπως θα ήταν αναμενόμενο, επέλεξε να χειροδικήσει κατά της νεαρής γυναίκας για να τη… «συνετίσει».

Το προκλητικό σκηνικό μεταδόθηκε ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και το ertflix, και ανιχνεύτηκε από τη σατιρική ιστοσελίδα Luben, η οποία το παρουσιάζει με μια ισχυρή δόση χιούμορ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ