Απαράδεκτος ο Λιάγκας: Κάθεται και υμνεί τον Μητσοτάκη την ώρα της τραγωδίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ και 12 μήνες υπάρχουν τρομερές καταγγελίες. Επιστολές προς το υπουργείο, εξώδικα, αφιερώματα με τρομακτικές αποκαλύψεις τόσο από την εφημερίδα Δημοκρατία, όσο και από την Investigate Europe.

Φυσικά, τα συστημικά ΜΜΕ ουδέποτε ασχολήθηκαν με τις συγκεκριμένες καταγγελίες, για να μην «τσαλακωθεί» η εικόνα της κυβέρνησης.

Ακόμα όπως και σήμερα, την ώρα του θρήνου και της τραγωδίας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας μεταδίδοντας τις εξελίξεις γύρω από το τρομερό δυστύχημα, διακόπτει την περιγραφή για να μας πει ότι «δεν φταίει ο Μητσοτάκης, ότι ο Μητσοτάκης είναι χαρισματικός ηγέτης, ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει καμία ευθύνη, και να αναρωτηθεί γιατί να φταίει ο Μητσοτάκης».

Τις μισές αναφορές να έκανε τους τελευταίους 12 μήνες στις αποκαλύψεις, από αυτές που έκανε σήμερα για να μας πείσει ότι δεν φταίει ο Μητσοτάκης, ίσως κάποιοι να είχαν κινητοποιηθεί..

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα για μία χώρα από μία ανεξέλεγκτη κυβέρνηση. Από μία κυβέρνηση που καταφέρνει να διαπράττει λάθη, εγκλήματα, ατοπήματα χωρίς να υφίσταται κανέναν έλεγχο από τα ΜΜΕ.
Ολέθριο για τη χώρα, όλεθρο και για την ίδια την κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ