Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μαμά, θα σε πάρω όταν φτάσουμε» – Αγνοείται 23χρονο παλικάρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή για το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε 23χρονος στη μητέρα του – Συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο της φονικής σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Αυξάνονται διαρκώς οι νεκροί από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν κατηγορηματικός: «Θα κάνω ό,τι είναι απαραίτητο για να διαλευκανθούν τα αίτια της τραγωδίας», είπε ο πρωθυπουργός από το σημείο της τραγωδίας.

Την ίδια στιγμή, οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν. «Αγνοείται ο ξάδερφός μου, τον αναζητά η μητέρα μου από τα ξημερώματα», ανέφερε η μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Είχε έρθει στην Αθήνα για το τριήμερο και έφυγε το απόγευμα της Τρίτης για να επιστρέψει στην Αθήνα».

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Μαμά, θα σε πάρω όταν φτάσουμε»

Μάλιστα, ανατριχιαστική είναι η περιγραφή για το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε 23χρονος στη μητέρα του, στην οποία είπε: «Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις….».

Στη συνέχεια, η γραμμή κόπηκε και από τότε τον αναζητούν, αφού δεν υπάρχει ούτε στις λίστες με τους νεκρούς αλλά ούτε και στα άτομα που έχουν διασωθεί μέχρι τώρα. <div

ΔΗΜΟΦΙΛΗ