Σε ανοιχτό πόλεμο ο Μπάιντεν με τον Ελόν Μασκ: Πρωτοφανής παρέμβαση της κυβέρνησης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη τροπολογία του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι η πιο ιερή από τις 10 πρώτες τροπολογίες, γιατί τους προστατεύει από τη δίωξη και τις κυβερνητικές κυρώσεις κατά της έκφρασης απόψεων, ακόμα και εκείνων που δεν είναι δημοφιλείς. Η πρώτη τροποποίηση εμποδίζει επίσης την κυβέρνηση να παρεμβαίνει στην ευθύνη των δημοσιογράφων να ερευνούν ανεξάρτητα ακόμα και τα υψηλότερα κλιμάκια της εξουσίας.

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου ζήτησε από το Twitter να παραδώσει τις εσωτερικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τον ιδιοκτήτη Έλον Μασκ, καθώς και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις απολύσεις στελεχών και προσωπικού.

Η κυβερνητική επιτροπή κάνει αυτή την πρωτοφανή ενέργεια επικαλούμενη ανησυχίες ότι οι μειώσεις προσωπικού θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ικανότητα της εταιρείας να προστατεύει τους χρήστες, σύμφωνα με έγγραφα που προβλήθηκαν από τη Wall Street Journal. Το πλέον εξωφρενικό όμως είναι ότι η ίδια επιτροπή απαιτεί εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, για τον λόγο που επέτρεψε την πρόσβαση στα αρχεία και τις εσωτερικές επικοινωνίες του Twitter, σε δημοσιογράφους!

Η κυβέρνηση Μπάιντεν λοιπόν, σε μία πρωτοφανή επίδειξη αυθαιρεσίας, απαιτεί από τον Δισεκατομμυριούχο και νέο ιδιοκτήτη του Twitter, Ελόν Μασκ να εξηγήσει γιατί επέτρεψε στους δημοσιογράφους την πρόσβαση στα Αρχεία του Twitter. Αυτή είναι μια εξωφρενική επίθεση στην Πρώτη Τροπολογία!

Αυτή η ενέργεια ουσιαστικά αποτελεί την κήρυξη πολέμου κατά του Έλον Μασκ ο οποίος έχει προκαλέσει πραγματικό σεισμό με τις παρεμβάσεις του, αλλά και τις αποκαλύψεις του για τον τρόπο με τον οποίο η προηγούμενη διοίκηση του Twitter είχε συνεργαστεί με τον Μπάιντεν αλλά και τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, θέτοντας στο στόχαστρο ακόμα και τον πρώην πρόεδρο Τραμπ!

Ήδη ο ισχυρός άντρας της Tesla σε μία οργισμένη παρέμβαση του κάνοντας λόγο για «Ντροπιαστική υπόθεση εργαλειοποίησης κυβερνητικού φορέα για πολιτικούς σκοπούς και την καταστολή της αλήθειας»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ