Νεα Αυτοκτονια αστυνομικου στη Θεσσαλονίκη: Του είπα ότι θα βουτήξω να τον σώσω και έδεσε τα χέρια του στο τιμόνι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από το όχημά του ο αστυνομικός ο οποίος, το μεσημέρι, έπεσε με το όχημά του στον Θερμαϊκό, στην Θεσσαλονίκη αφού πρώτα είχε ενημερώσει όσους παρευρίσκονταν στο σημείο, κοντά στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο για το απονενοημένο διάβημα, και αφού έδεσε τα χέρια του στο τιμόνι με χειροπέδες.

Εκτός από τη σορό του ανασύρθηκε και το όχημα από τα νερά του Θερμαϊκού, με την επιχείρηση να ολοκληρώνεται πριν από λίγο με τη συμβολή έξι πυροσβεστών, δυτών της 2ης ΕΜΑΚ και ειδικού γερανοφόρου οχήματος.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει η μαρτυρία του Γιώργου Πιρπιρή ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και προσπάθησε να σώσει τον αστυνομικό, χωρίς να τα καταφέρει. Μάλιστα, ο ίδιος τον προσέγγισε όταν είχε ήδη πέσει με το αυτοκίνητό στη θάλασσα. Όπως λέει άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να βυθιστεί πιο γρήγορα.

«Είμαι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη. Είδαμε ένα αυτοκίνητο να κάνει βόλτες εδώ μέσα στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής και επειδή δεν περνάει αυτοκίνητο από εδώ, προσπάθησε να βγει. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μας, γιατί εδώ είναι το στέκι των ψαράδων. Έτρεχε με φόρα και εμείς του κάναμε νόημα να σταματήσει, κάτι που κάνουμε σε όλους τους οδηγούς, γιατί αρκετός κόσμος τρέχει εδώ. Αντί όμως να σταματήσει, έκανε δεξιά και έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Έτρεξα και είδα ένα νέο παιδί, με γυαλιά και μούσι και άρχισα να τον παρακαλάω να βγει. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να βουτήξω γιατί έχω πρόβλημα. Του λέω “σε παρακαλώ βγες”. Μου απάντησε ότι είναι αστυνομικός που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας με καρκίνο στον εγκέφαλο. Πήρα αμέσως την αστυνομία και στη συνέχεια του είπα ότι θα βουτήξω κι άρχισα να βγάζω το μπουφάν.

«Όταν κατάλαβε ότι θα βουτήξω άνοιξε την δεξιά του πόρτα για να βυθιστεί πιο γρήγορα και έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες. Τον είδα να χάνεται και είμαι πραγματικά σοκαρισμένος» ανέφερε στο grtimes.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ