Οι λαϊκιστές φιμώνουν την ελεύθερη φωνή του Άδωνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο ως πλήγμα για την δημοκρατία, μπορεί να χαρακτηριστεί η αιφνίδια εντολή του Μαξίμου στον Άδωνη, να περιορίσει δραστικά τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις του.

Δυστυχώς, ο λαϊκισμός και η τοξικότητα επικράτησαν. Ένας άνθρωπος βγήκε και είπε αλήθειες, ότι δηλαδή η κυβέρνηση απέκρυψε την επικινδυνότητα του σιδηροδρομικού δικτύου εξαπατώντας τους πολίτες, ώστε να μην χάσει λεφτά η εταιρεία και πληρώνει το τίμημα.

Ευτυχώς, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις ανεξάρτητες δημοσκοπικές εταιρείες. Έπειτα από τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, θα έχουμε επιτέλους την δημοσιοποίηση δύο ερευνών, οι οποίες θα δίνουν προβάδισμα στον Κυριάκο.

Η πρώτη, ενώ μέτρησε προβάδισμα 1,5%, θα ανακοινώσει προβάδισμα 4,5%.

Η δεύτερη, ενώ διαπίστωσε προβάδισμα 2% του ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε στο δρόμο της λογικής και της σχολής Φαναρά και θα ανακοινώσει προβάδισμα περί το 2% για τον Κυριάκο μας.

Σιγά – σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Κρίμα που ο Άδωνις δεν θα μπορέσει να σχολιάσει το νέο δημοσκοπικό θρίαμβο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νεότερη ενημέρωση: Πριν από λίγο βγήκε η δημοσκόπηση που σας είχα προαναγγείλει. Έπεσα έξω. Αντί για 4,5% έδωσε 4,6% προβάδισμα. Πήραν φωτιά οι μπουλντόζες…

345A42D6 FA65 4C85 A68E 7A83FD339F65

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ