Νέα παρακρατική επίθεση με στόχο τον Δημήτρη Βίτσα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομάδα ατόμων προπηλάκισε το μεσημέρι του Σαββάτου τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για τα Τέμπη στο Ίλιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων αντιλήφθηκε την παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να τον αποδοκιμάζει, ενώ κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί συγκεντρωμένοι που βρίσκονταν στο σημείο απομάκρυναν τα συγκεκριμένα άτομα και στη συνέχεια ενημερώθηκε η Αστυνομία ωστόσο μόλις έφτασε στο σημείο το επεισόδιο είχε λήξει.

«Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως “διαδηλωτή” (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς», αναφέρει σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ