Κύμα οργής στο διαδίκτυο για τις τηλεφωνικές πιέσεις του Πορτοσαλτε στην Κατερίνα Καινουργιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυρία Καινούργιου, στα σοβαρά.
Απευθυνθείτε στην ΕΣΗΕΑ και στον αρμόδιο ευρωπαϊκό θεσμικό συνεργάτη. Ξερουν αυτοί ήδη- υπάρχει μεγάλος φάκελος.
#Πορτοσαλτε

Και.. μόλις προχθές ήταν θέμα η προστασία της γυναίκας δημοσιογραφου/ρεπορτερ/παρουσιαστριας στη δημοσιογραφία, παρεμπιπτόντως.

Απευθυνθείτε στον θεσμικό συνεργάτη της Ε.Ε. @katrinken

#Πορτοσαλτε

Όταν τα πρωινάδικα (μετά τα μεσημεριανά και τις σατιρικές) δείχνουν μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και αξιοπιστία από τα δελτία ειδήσεων.

Όταν περιμένεις να ανοίξουν στόματα για συμπεριφορές “δημοσιογράφων” και τελικά έχει το θάρρος μόνο μια παρουσιαστρια. Κάνει και επιπληξεις σε έντονο ύφος το σίχαμα. Απο εμένα ένα μεγάλο μπράβο στην Καινούριου.

Η κατάσταση έχει φύγει από τα στεγανά που είχαν δημιουργήσει και τύποι σαν τον Άρη που χάνουν πλέον καθαρά το παιχνίδι είναι πιο επικίνδυνοι.

Αναρωτιέμαι Ευρωπαϊστή @ArisPortosalte τι ακριβώς σ’ ενόχλησε, ενώ στην εκπομπή εκφράστηκε απλά η γνώμη των σχολιαστών, δεν έχουν δικαίωμα έκφρασης της;
Επίσης τι ακριβώς υπονοεί η προσωπική αναφορά (εσυ) σε μια συνάδελφο σου; Σε ενοχλεί κάποια συγκεκριμένη ιδιότητα;
#Πορτοσάλτε

Σε λίγο τον Πορτοσάλτε θα τον κράζουν και οι καναπέδες στα μεσημεριανάδικα

Ας παραφράσουμε λίγο αυτό το πώς το’πε σήμερα; “Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος -λογιζόμαστε Ευρώπη νομίζω- δε θα” … έπαιρναν τηλ να κάνουν ντα όποιον εκφράζει τη γνώμη του. #πορτοσαλτε #καινουργιου #superkaterina

Κάποιοι πιστεύουν ότι η λογοκρισία είναι φυσιολογική κατάσταση & θεωρούν δικαίωμα τους να την επιβάλουν & ατομικά. Οι ίδιοι νομίζουν ότι είναι ειδικοί στην οικονομία & την πολιτική επειδή λένε ότι τα αφεντικά τους, η οικονομική ολιγαρχία & οι πολιτικοί εκπρόσωποι της θέλουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ