Σάλος στο Instagram με την φωτογραφια του Άρη Πορτοσαλτε απο το παρελθόν και τη δεκαετία του 80

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Φωτογραφια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες και ειναι απο την περιβόητη δεκαετία του 80 και συγκεκριμένα το 1984. Ο Πορτοσαλτε κάθεται και συζητά σε καφετέρια στα Εξαρχεια με γνωστα ονόματα της εποχής.

Σάλος με την επίθεση του Λακη Λαζοπουλου σε Πορτοσαλτε

9B907390 0587 4105 BB97 A64835764B55

Η απάντηση της Καινούργιου στον Άρη Πορτοσάλτε: «Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές»

Μία σύντομη αναφορά θέλησε να κάνει μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και τον Άρη Πορτοσάλτε, προκειμένου να βάλει μία τελεία στο θέμα.

Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του Alpha για να την επιπλήξει σχετικά με την τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου. Η Κατερίνα Καινούργιου γνωστοποίησε το γεγονός αυτό μέσω του λογαριασμού της στο Twitter κι εκείνος με την σειρά του ισχυρίστηκε πως η παρουιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραποίησε τα λόγια του.

Έτσι λοιπόν Κατερίνα Καινούργιου, σεβόμενη τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και τις οικογένειές τους, αποφάσισε να μην αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένοι θέμα.

«Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο χθεσινό και το έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί αυτά που έχω τουιτάρει… θεωρώ ότι με την αναπαραγωγή όλων αυτών των θεμάτων και γενικότερα αμαυρώνουμε λίγο ως πολύ την τιμή και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν χαθεί»,σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές, ώστε να τιμήσουμε κι εμείς τις οικογένειες που αυτή τη στιγμή θρηνούν τα παιδιά τους. Αυτό και θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ