Ανελέητο κράξιμο από τους Ράδιο Αρβύλα για τον Μητσοτάκη και τις αηδίες του Ράμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκρως καυστικοί οι ράδιο αρβύλα για το επίπεδο των έργων ζωγραφικής που εκθέτει ο Αλβανος πρωθυπουργός στο Ζάππειο Μέγαρο με τις ευλογίες Μητσοτάκη.

Βέβαια η αντίδραση των ράδιο αρβυλα ειναι η χιουμοριστική πλευρά της υποθεσης Ραμα. Δυστυχώς υπάρχει και άλλη πιο σκληρή: Η ολέθρια Σακελλαροπούλου άνοιξε την κερκόπορτα στις αλβανικές προκλήσεις!

Άλλη μία επικίνδυνη ενέργεια της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία έσπασε το άτυπο «εμπάργκο» που υπήρχε επί πολλά χρόνια κατά του Ράμα και άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του προεδρικού μεγάρου, χωρίς φυσικά να πάρει καμιά εγγύηση υπέρ των εθνικών μας θέσεων και συμφερόντων.

Η κατάληξη ήταν η αναμενόμενη: Ο Έντι Ράμα όχι μόνο δεν αποκήρυξε τις εγκληματικές επιδιώξεις των ναζί Τσάμηδων κατά της πατρίδας μας, όχι μόνο δεν ανακάλεσε τα όσα είπε πρόσφατα υπέρ της φασιστικής Τουρκίας, αλλά είχε το θράσος να εξισώσει την γηγενή ελληνική εθνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, με τους Αλβανούς μετανάστες στην Ελλάδα!

Με την πρόεδρο, να τον κοιτά με απάθεια και να μην απαντά, να μην διεκδικεί, να επιδεικνύει για άλλη μια φορά μία εθνικά ολέθρια συμπεριφορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ