Ποιους παιδοβιαστές καλύπτουν στον Κολωνό; Γιατί το κράτος τρομοκρατεί το 12χρονο κορίτσι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια επώνυμα κτήνη καλύπτει το ίδιο το κράτος και η εξουσία; Γιατί αυτός ο διωγμός κατά του κοριτσιού και της οικογένειας του; Γιατί αυτή η τρομοκρατία προκειμένου να μη μιλήσει; Γιατί αυτή η φίμωση, όπως είδαμε και εδώ:

Κολωνός: Τρομακτικές καταγγελίες από την δικηγόρο της 12χρονης για συγκάλυψη

Πριν από έξι μήνες αποκαλύφθηκε η δράση κυκλώματος τράφικινγκ και παιδοβιασμών στον Κολωνό εις βάρος ενός 12 χρονου κοριτσιού. Την καταγγελία έκανε η μητέρα του παιδιού μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα, ακολούθησε η σύλληψη του Ηλία Μίχου και στη συνέχεια άλλων εμπλεκόμενων. Το θέμα για ένα διάστημα μονοπώλησε τη δημόσια ατζέντα, δυστυχώς, όμως με όρους κιτρινισμού που παραβίασαν κάθε έννοια δεοντολογίας και προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού.

Η δικογραφία μοιράστηκε σα φει- βολάν στα τηλεοπτικά δίκτυα που την αναπαρήγαγαν άκριτα, εξοικοιώνοντας το κοινό με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες και αδιαφορώντας για το κόστος που έχει αυτό στο θύμα και την οικογένεια του. Κάμερες στρατοπέδευσαν κάτω από το σπίτι του παιδιού. Η οικογένεια διασύρθηκε. Η μητέρα στοχοποιήθηκε και προφυλακίστηκε, χωρίς να προκύπτουν ισχυρά τεκμήρια για την ενοχή της και παρά τις διαβεβαιώσεις του κοριτσιού και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας ότι δεν είχε καμία σχέση με την εγκληματική δράση του κυκλώματος. Το κορίτσι σύρθηκε πολλές φορές σε ακατάλληλα γραφεία να πει ξανά και ξανά τι πέρασε. Αφού ξεζούμισαν την υπόθεση και λαφυραγώγησαν κάθε ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο, έχασαν το ενδιαφέρον τους. Έλιωσε κι αυτό, όπως το πρώτο χιόνι. Έτσι, μια πάμφτωχη, πολυμελής, πολλαπλώς ευάλωτη οικογένεια στην πιο επώδυνη στιγμή της κατακερματίστηκε, στιγματίστηκε και διαλύθηκε. Κι ένα παιδί – θύμα ενός στυγερού εγκλήματος εγκαταλείφθηκε στην τύχη του.

Αυτά γράφει σε ένα εκτενές αφιέρωμα το News247. Και δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε τις καταγγελίες του γνωστού ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα, για επώνυμα κτήνη που βίαζαν το μικρό παιδί: Δύο κορυφαίοι γάλαζιοι πολιτικοί στη λίστα Μίχου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ