Θεσσαλονίκη: Έπεσε σκεπή σπιτιού – Κλήσεις και στην Πυροσβεστική

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έδειξε ήδη τα «δόντια» του στην Θεσσαλονίκη, με τον Βαρδάρη να «φυσάει»…προβλήματα και ζημιές! Οι κάτοικοι της πόλης ήρθαν από νωρίς το πρωί αντιμέτωποι με πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και με μεγάλα προβλήματα σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, που φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ, προκάλεσαν πτώσεις δέντρων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε, μέχρι στιγμής, κλήσεις για τουλάχιστον πέντε πτώσεις δένδρων, χωρίς όμως να αναφερθούν τραυματισμοί. Ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν είναι το Ωραιόκαστρο και το Κορδελιό.

Μάλιστα, από την κακοκαιρία έπεσε η σκεπή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού, στην οδό Γιαννιτσών. Το περιστατικό προκαλεί αντιδράσεις, αφού από το σημείο περνάει κόσμος και λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει η σκεπή είχε περάσει ένα παιδί με το σκυλάκι του. Τυχεροί ήταν και οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα εκεί.

Την ίδια ώρα, διακοπές ηλεκτροδότησης καταγγέλλουν από νωρίς κάτοικοι σε περιοχές της Καλαμαριάς.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στους 6 βαθμούς Κελσίου, ενώ επικρατούν λίγες νεφώσεις. Στην εξέλιξη της ημέρας αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ