Σάλος με τον εκκεντρικό πρωταγωνιστή του Dragon’s Den που πήγε με τα σανδάλια στο προεδρικό και τις καταγγελίες για εκατομμύρια που έβγαλε από μεταπώληση ακινήτου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον εμαθε το πανελληνιο μεσα απο τους Dragon’s Den καθως τον θυμήθηκαν ολοι απο την εμφάνιση του στο Προεδρικό Μέγαρο με τα σανδάλια σαν τον φτερωτό Ερμη να συναντά την κυρία Σακελλαροπούλου.

B6209C1D 4EFB 45CA 8D70 1FAC17AEE800

Μην κοιτάτε τα σαντάλια που φορούσε στα πόδια στο προεδρικό μέγαρο στη δεξίωση.Ετσι είναι οι αντικομφορμιστές.Αυτοί που δεν δίνουν σημασία στα λεφτά.Ετσι είναι και ο καλεσμένος αυτός,ο κύριος Ευμορφίδης.Πανέξυπνος,αντικομφορμιστής,τηλεοπτικός αστέρας και της οικογενείας της περίφημης ΚΟΚΟΜΑΤ.

Βέβαια! Είναι της ΚΟΚΟΜΑΤ ο καλεσμένος.Οικογένεια με παράδοση στο κέντρο.Γείτονας της αδελφής μου της Ντόρας στην Αρεοπαγίτου.Δεν καταλάβα και δεν ξέρω βέβαια γιατί του έβγαλαν 3 ορόφους παράνομους στο ξενοδοχείο του εκεί δίπλα στην Αρεοπαγίτου και η υπόθεση βρίσκεται στο Συμβούλιο Επικρατείας.Δεν το ξέρω και αν με ρωτήσετε.Δεν τα προλαβαίνω όλα να τα μάθω.Αλλά για να τον καλέσει στο προεδρικό Μέγαρο η Αικατερίνη ενώ οι δίκες τρέχουν στο Συμβούλιο Επικρατείας μάλλον καλό τέλος θα έχουν και δεν ανησυχώ.Αλλωστε και τόσοι άλλοι άριστοι,επώνυμοι έχουν κατηγορηθεί και δικαιώθηκαν στη Δικαιοσύνη μας. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ