Αισχρή επίθεση Τατάρ στον Χριστοδουλίδη από το Λονδίνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρασύς Ερσίν Τατάρ βρίσκεται στο Λονδίνο για να προωθήσει την τουρκική προπαγάνδα και προχώρησε μάλιστα σε αισχρή επίθεση κατά του Προέδρου της Κύπρου, Νίκου Χριστοδουλίδη.

Συναντήθηκε στην «αντιπροσωπεία» του ψευδοκράτους στο Λονδίνο με εκπροσώπους οργανώσεων από την τουρκοκυπριακή κοινότητα και μίλησε στο πρακτορείο Ανατολού, αναφέροντας τη γνωστή καραμέλα που πιπιλάει η Άγκυρα, ότι «η αποδοχή της κυριαρχικής ισότητας και του ισότιμου διεθνούς καθεστώτος των Τουρκοκυπρίων αποτελεί προϋπόθεση για να επιστρέψουν στις διαπραγματεύσεις».

Και επανέλαβε πως «εάν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία στην Κύπρο, πρέπει να είναι σύμφωνη με την αρχή δύο χωριστών κρατών» και ισχυρίστηκε ότι «κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει την “τδβκ” να αποδεχθεί μια συμφωνία με επιβολή».

Αναφέρθηκε μάλιστα και στον νέο Πρόεδρο της Κύπρου, ισχυριζόμενος ότι «ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης εξελέγη με την υποστήριξη εξτρεμιστικών στοιχείων, είπε “όχι” στο Σχέδιο Ανάν στο παρελθόν και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροπή των διαπραγματεύσεων στο Κραν Μοντάνα».

Δεν του άρεσε του Τατάρ που βρέθηκε στο πλευρό του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου ο Χριστοδουλίδης και δεν ξεπουλήθηκε η Κύπρος στην Τουρκία με το προδοτικό «ναι» στο Σχέδιο Ανάν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ