Σάλος με την παρέμβαση του Γιώργου Κύρτσου πριν λίγο: Τα χάλια τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Γιώργος Κύρτσος αναφερει:

Ο Μητσοτάκης ανέβασε επικοινωνιακή ένταση με Τουρκία για να διευκολυνθεί στους εξοπλισμούς,
αποπροσανατολίσει κοινή γνώμη.
Στον διπλωματικό τομέα διευκόλυνε Ερντογάν.
Σκληρός μέσα,εξυπηρετικός έξω.
Τώρα χαίρεται μαζί με Α.Γεωργιάδη τη διεθνή διαφήμιση για..TURKAEGEAN.
Τα χάλια τους.

Χαρίτσης: Νέο κυβερνητικό φιάσκο η ολοσέλιδη διαφήμιση «Turkaegean» στους «ΝΥΤ»

Η ολοσέλιδη τουρκική διαφημιστική καταχώρηση στην εφημερίδα «New York Times» με το λογότυπο «Turkaegean», ήταν αρκετή για τον Αλέξη Χαρίτση να λάβει την… πάσα, για να επιτεθεί εκ νέου στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για «κυβερνητικό φιάσκο» που «συνεχίζεται».

«Το κυβερνητικό φιάσκο με το σήμα #Turkaegean συνεχίζεται. H Τουρκία προχώρησε σε ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση στους New York Times. Ο Υπ. Ανάπτυξης έλεγε ότι θα πράξει ό,τι μπορεί για την κατάργησή του. Προφανώς, και σε αυτό το θέμα, η αποτυχία της κυβέρνησης είναι πλήρης», σχολιάζει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο του 2022 ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι το «Τουρκικό Αιγαίο» (Turkaegean) είναι ένα εμπορικό ζήτημα και δεν δημιουργεί κανένα ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Μάλιστα, όπως είχε σημειώσει τότε επί 25 χρόνια η Τουρκία διαφημίζει με καταχωρήσεις στον τουρκικό και διεθνή τύπο το τουρκικό Αιγαίο. «Το ξεκαθαρίζω και θα κάνω τα πάντα για να το αποτρέψω», είχε δηλώσει τότε ο υπουργός Ανάπτυξης και τα αποτελέσματα της υπόσχεσής του, είναι, πλέον, ολοφάνερα δια γυμνού οφθαλμού…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ