Δολοφονώντας την δημοκρατία, κερδίζουν μόνο οι εχθροί της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και είπε ο Κουμουτσάκος στο νυχτερινό στούντιο ειδήσεων της ΕΡΤ 1 προ ολίγου « δεν θα δώσουμε διαπιστευτήρια δημοκρατικότητας σε ναζιστικό μόρφωμα».

Τα διαπιστευτήρια δημοκρατικότητας λοιπόν σήμερα χορηγούνται κατ επιλογή του «χορηγού», και όχι του λαού. Ναι ίσως δεν πρέπει να επιτραπεί η υποψηφιότητα Κασιδιάρη, αλλά αυτό το αποφασίζουν άλλοι, όπως το ισχύον Σύνταγμα, και όχι οι αντίπαλοι στη πολιτική.

Η σημερινή βουλή των Ελλήνων δεν είναι αναθεωρητική για τέτοιες αποφάσεις που άπτονται του Συντάγματος. Δεν είναι δυνατόν, δεν γίνεται ο εκάστοτε υπουργός Εσωτερικών  όπως ο σημερινός Βορίδης της Νέας Δημοκρατίας που διόρισε εαυτόν, κατά διαταγή (;) αναθεωρητή του Ελληνικού Συντάγματος, και δη εκτροπέα αυτού τούτου, την τελευταία στιγμή της θητείας του, να τρέχει μήπως και γλυτώσει μαζί με τον εντολέα του που παίζει το τελευταίο χαρτί της πολιτικής του.

Πού αυτό θα οδηγήσει; Αμ ό άλλος; Το ΠΑΣΟΚ, όντας από την διαδρομή του σεσημασμένο να ψηφίζει τελευταία ώρα πριν φύγει εκλογικό νόμο διάσωσης, επιβεβαιώνει συνέχιση του κακού του παρελθόντος. Αμετανόητοι, μήπως και γλείψουν και αυτοί κανα κοκαλάκι εξουσίας.

Η τοποθέτηση Κουμουτσάκου δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. Παίζουν πανικόβλητοι, στις πλάτες των ψηφοφόρων πολιτικές «ζαριές» μήπως και γλυτώσουν
τις από τους νόμους προβλεπόμενες κυρώσεις. Θα γλυτώσουν;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ