Θραύση κανει στις ηλικιωμένες ο Αδωνις Γεωργιαδης: Ωριμη κυρία που τον είδε στη Βαρβάκειο ξετρελάθηκε με την κορμοστασιά και την ομορφιά του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξετρελαμένη με τον υπουργο ανάπτυξης μια ηλικιωμένη κυρία με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη Βαρβάκειο και ένιωσε αναοιξιατικα καρδιοχτύπια για εκείνον.

Συμφωνα με το tilestwra.com κατα τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης στη Βαρβάκειο, η γυναίκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει λέγοντάς του «κούκλος είσαι, κούκλος»!

Ο κ. Γεωργιάδης είπε στους δημοσιογράφους, γελώντας: «Πάρτε με μια ωραία φωτογραφία με τη φίλη μου. Αυτή είναι η δήλωση που πρέπει να παίξετε».

Δείτε το βίντεο

«Σ’ αγαπώ. Έτσι να είσαι, φυσικός και όμορφος. Και άβαφτος!… Έχετε τη φυσικότητά σας. Φτου σου, σκόρδα!» συνέχισε η κυρία ανταλλάσσοντας ευχές για Καλό Πάσχα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή του με τη γλυκιά κυρία ανάρτησε στο Twitter ο υπουργός, γράφοντας: «Στην Βαρβάκειο σήμερα μία κυρία μου προσέφερε μία εκπληκτική ζεστή στιγμή με τα όμορφα της λόγια. Την Ευχαριστώ τόσο πολύ. Είναι ωραίο αυτή την εποχή της τοξικότητας να έχουμε και αυτή την υποδοχή από τον κόσμο με καλή διάθεση».

Υ.Γ. Ο υπουργος παρολο που δεν το συνηθίζει να ενθουσιάζεται με το παραμικρό, έκανε ακόμη και tweet το συγκεκριμένο άρθρο καθως κάτι τέτοιο δεν του συμβαίνει συχνά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ