Επίθεση με μολότοφ στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας – Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Άνω Λιοσίων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κτήριο που στεγάζεται το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας – Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Άνω Λιοσίων, μετά από εμπρηστική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, σταμάτησαν έξω από το κτήριο, έσπασαν τη τζαμαρία και πέταξαν μολότοφ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Επιθεώρησης Εργασίας, δηλώνει ότι αυτές οι επιθέσεις δεν θα τους εκφοβίζουν, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές κατά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Ο σύλλογος δηλώνει οτι σε αυτά τα θρασύδειλα στοιχεία και σε όσους κρύβονται πίσω τους ότι δεν θα τους εκφοβίσουν. Οι Επιθεωρητές Εργασίας, όπως πράτταμε μέχρι τώρα, έτσι και θα συνεχίσουμε να ασκούμε το λειτούργημα μας υπέρ του κόσμου της εργασίας» αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους και καλούν το υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του και να προστατέψει τους επιθεωρητές.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας (;) του Πολίτη να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της. Το έργο της δεν είναι να δίνει εντολές στην αστυνομία να χτυπάει τους διαδηλωτές, αλλά να μας παρέχει συνθήκες ασφάλειας στην καθημερινότητά μας. Απαιτούμε να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την εγκληματική ενέργεια .Η απάντησή μας θα είναι συλλογική» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους και εφράζουν την στήριξή τους στους συναδέλφους τους: «Στηρίζουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στο έργο τους και δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους. Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία – αποχή από την τραγελαφική αξιολόγηση του νόμου Βορίδη» σημειώνουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ