Σάλος με την συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον κινέζο υπουργό άμυνας στο Κρεμλίνο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε συνάντηση εργασίας με τον Κινέζο υπουργό Άμυνας Λι Σανγκφού (ο οποίος βρίσκεται υπό τις κυρώσεις των ΗΠΑ!). Γεγονός που δείχνει ότι μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν η συγκεκριμένη συνάντηση – επίσκεψη του κινέζου αξιωματούχου στο Κρεμλίνο.

Στις συνομιλίες συμμετείχε και ο Ρώσος υπουργός άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου.

Ο Πούτιν αξιολόγησε το επίπεδο στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κίνας και ευχήθηκε στον υπουργό καλή επιτυχία κατά την επίσκεψή του στη Ρωσία. Ο Λι Σανγκφού θα έχει ένα πολύ πλούσιο τετραήμερο πρόγραμμα στη Μόσχα, θα έχει πολλές συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με Ρώσους συναδέλφους του.

«Εργαζόμαστε επίσης ενεργά μέσω των στρατιωτικών τμημάτων, ανταλλάσσοντας τακτικά χρήσιμες πληροφορίες για εμάς, συνεργαζόμαστε στον τομέα της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας, διεξάγουμε κοινές ασκήσεις, επιπλέον, σε διαφορετικά πεδία μάχης», δήλωσε ο Πούτιν.

Στην απάντηση του, ο Κινέζος υπουργός ευχαρίστησε τον Πούτιν που βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί μαζί του ειδικά σε μια τόσο σημαντική γιορτή. Ο Λι Σανγκφού σημείωσε ότι αυτή είναι η πρώτη του επίσκεψη μετά την εκλογή του στη θέση του Υπουργού Άμυνας. Και επίτηδες επέλεξε τη Ρωσία ως πρώτη του χώρα, για να τονίσει την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου.

Την ίδια στιγμή το αμερικανικό δίκτυο Fox news αποκαλύπτει τα σχέδια της Κίνας για γενική επιστράτευση, σε περίπτωση πολέμου. Σύμφωνα με το Fox, η Κίνα θα επιστρατεύσει αυτόματα εκατομμύρια στρατευσίμων, από βετεράνους και φοιτητές πανεπιστημίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ