Κατηγορούν για υποκρισία τον «άθεο» Τσίπρα, αυτοί που πιστεύουν σε πέτρινα βατραχάκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κομματική προπαγάνδα έχει σπάσει κάθε όριο. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το αυτονόητο, να βρεθεί μαζί με την σύντροφό του στις αρχέγονες τελετές του λαού που θέλει να κυβερνήσει.

Το επαίσχυντο και καταδικαστέο θα ήταν να παραστήσει τον Λένιν και να κάθεται στο γραφείο του, βγάζοντας νερόβραστες ανακοινώσεις, αντί να παρευρεθεί μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού στις θρησκευτικές τελετές που έρχονται από τα βάθη των αιώνων.

Το χυδαιότερο όμως όλων είναι ότι αυτοί που του επιτίθενται, είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν μία προσωπικότητα που θα ήταν η πλέον κωμική που έχει περάσει από τον ελληνικό πολιτικό βίο, εάν δεν ήταν καταστροφικός για την πατρίδα.

Τον άνθρωπο που καμαρώνει όταν τον λένε Μωυσή, Αη Γιωργη και Ηρακλή.

Τον τύπο που έχει κάνει το αδιανόητο: Να έχει γεμίσει το πρωθυπουργικό γραφείο με πέτρινα βατραχάκια και είδωλα από βόδια, πιστεύοντας – σύμφωνα με άκρως φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – ότι θα του φέρουν χρήμα και δύναμη.

Αυτόν τον τύπο που προσκυνά πέτρινα βατραχάκια, τον φύλαρχο των ψεκασμένων, με τον προσωπικό αστρολόγο που του δείχνει αποκλειστικά τα άστρα που τον σημαδεύουν, τον παρουσιάζουν ως υπόδειγμα θρησκευόμενου οι καλοπληρωμένοι ακολουθεί του.

Τον άνθρωπο που για πρώτη φορά απαγόρευσε την θρησκευτική δραστηριότητα στην Ελλάδα με πρόσχημα την πανδημία, τον παρουσιάζουν ως θεματοφύλακά της ορθοδοξίας.

Μιλάμε για την απόλυτη προπαγάνδα, την απόλυτη κατάντια, τον απόλυτο κίνδυνο για το έθνος και τον ελληνισμό.

657FAA05 5D85 4ACB 932B 61215687E37CΔιαβάστε σχετικά

Μετά το φένγκ σούι με τα πέτρινα βατραχάκια, ήρθε το έτος του βοδιού…

Ο πρωθυπουργός που αποκαλούσε τους Έλληνες «ψεκασμένους», διαλογίζεται με πέτρινα βατραχάκια

ΔΗΜΟΦΙΛΗ