«Βόμβα» στο Κογκρέσο: Ο Φάουτσι είπε ψέμματα για το εργαστήριο στη Γιουχάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σφυροκόπημα από την κορυφαία Ελληνοαμερικανίδα πολιτικό Νικόλ Μαλλιωτάκη η οποία εκμαίευσε την αποκάλυψη από τον πρώην επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ! Παρέμβαση και του Ελόν Μασκ! 

Ο πραγματικός λόγος για την εκστρατεία φίμωσης της συζήτησης για την προέλευση του Κορονοϊού και το εργαστήριο της Γουχάν γίνεται πλέον προφανής καθώς αποκαλύπτονται οι διασυνδέσεις μεταξύ του Άντονι Φάουτσι, του NIH (National Health Institute) και του «κινεζικού» εργαστηρίου.

Στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Φάουτσι, στην πραγματικότητα χρηματοδοτούσαν με σκοπό το κέρδος, την έρευνα για τους κοροναϊούς στη Γουχάν και προφύλασσαν τη δράση τους από την κυβερνητική εποπτεία. Είναι αναμφισβήτητο. Αν αποδεχτεί κανείς ότι η πιο πιθανή πηγή για την πανδημία του Covid ήταν το εργαστήριο της Γουχάν, τότε πρέπει επίσης να αποδεχθεί ότι ο Φάουτσι και οι συνεργάτες του βοήθησαν στη δημιουργία της πανδημίας.

Ο Φάουτσι έλεγε ψέματα για αυτές τις διασυνδέσεις, ακόμα και υπό όρκο. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Φάουτσι που υπερασπίζεται το αρχικό του ψέμα στο Κογκρέσο χρησιμοποιώντας περαιτέρω ψέματα κατά την ανάκριση από τον γερουσιαστή Rand Paul:

Τα αποδεικτικά στοιχεία της έρευνας περιλαμβάνουν έγγραφα από το Υπουργείο Άμυνας (που ελήφθησαν από το Project Veritas) που επιβεβαιώνουν ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA (Την στρατιωτική υπηρεσία προηγούμενων ερευνών των ΗΠΑ) το 2018 σχετικά με τη χρηματοδότηση της έρευνας (με σκοπό το κέρδος) σχετικά με τους κορονοϊούς που μεταδίδονται με νυχτερίδες στο πλαίσιο μιας πρότασης που ονομάζεται Project Defuse. Η DARPA απέρριψε την πρόταση με την αιτιολογία ότι ο Peter Daszak, ο κύριος ύποπτος και επικεφαλής της EcoHealth δεν περιέγραφε τους κινδύνους αυτού του Project και παραβίασε την απαγόρευση που ισχύει για την αποκόμιση χρηματικού κέρδους σε τέτοιες έρευνες. Στη συνέχεια, η EcoHealth πήγε στο Φάουτσι και στο NIH για χρηματοδότηση και ο Φάουτσι έσπευσε να το υποστηρίξει χρησιμοποιώντας τα εργαστήρια στη Γουχάν.

Έγγραφα από το ίδιο το NIH δείχνουν επίσης ότι η ομάδα συμμετείχε σε έρευνα στο εργαστήριο της Γιουχάν με επίκεντρο την ανάπτυξη κορωνοϊών που θα μπορούσαν να μεταφερθούν από ζώα σε ανθρώπους. Ο Φάουτσι γνώριζε αυτήν την έρευνα τουλάχιστον έως το 2021 (και πιθανότατα συμμετείχε από την αρχή) και παρόλα αυτά συνέχισε να λέει ψέματα για τη συμμετοχή του NIH, του οποίου ηγείται.

Εν τω μεταξύ, το National Pulse – το οποίο έχει κάνει πολλές έρευνες σε βάθος για το θέμα, αποκάλυψε τον Μάιο του 2021 ότι το εργαστήριο της Γιουχάν διέγραψε όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIH από τον ιστότοπό του.

Ο σκοτεινός ρόλος του Φάουτσι και ο σκοπός της εκστρατείας απαγορεύσεις κάθε αναφοράς στο σενάριο εργαστηριακής προέλευσης του κορονοϊού στο σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται φυσικά κατόπιν εορτής, και πρέπει να αναρωτηθούμε αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα αντιμετωπίσει ποτέ συνέπειες για τις πράξεις του.

Ωστόσο, η έκθεση του Φάουτσι και του NIH είναι τόσο συντριπτική που ο πρώην Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών παραδέχεται τώρα ότι ο Φάουτσι παραπλάνησε το Κογκρέσο και το αμερικανικό κοινό.

Στην αποκάλυψη παρενέβη και ο δισεκατομμυριούχος Ελόν Μασκ ο οποίος απαιτεί πλέον την παραδειγματική τιμωρία του Φάουτσι.

C9EC35DC E8BF 4EBE 817B 5B4297E73474
Η παρέμβαση του Έλον Μασκ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ