Σάλος στο Cash or Trash με το φλερτ παίχτη στην οικοδέσποινα της εκπομπης, Δέσποινα Μοιραρακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια χαρούμενη νότα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της σειράς Cash or Trash με ένα παίχτη φαινόμενο που γεμάτος χιούμορ δεν δίστασε να φλερτάρει την οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπης, κυρία Μοιραρακη.

Ποια ειναι η Δέσποινα Μοιραρακη

Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Οι γονείς της Γεώργιος και Αναστασία Κάτσα. Έχει μια αδερφή λίγο μικρότερη της, τη Σοφία.

Η Δέσποινα Μοιραράκη σε ένα ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο αγόρασε αντίκες και έργα Τέχνης. Γνώρισε έναν έμπορο από την Περσία, ο οποίος της χάρισε το πρώτο της χαλί. Έξι μήνες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος την έπεισε να πάρει ένα μεταξωτό περσικό χαλί προκειμένου να το πουλήσει. Έτσι έγινε και η αρχή..!

Το 1990 άνοιξε το πρώτο δικό της κατάστημα στην Κηφισιά. Ξεκίνησε μόνη της παλεύοντας με μεγάλα ονόματα. Με πείσμα και πολύ δουλειά έφτασε σήμερα στην κορυφή στον τομέα πώλησης χειροποίητων χαλιών. Έχει λάβει βραβεία επιχειρηματικότητας από Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι η μόνη γυναίκα επιχειρηματίας χαλιών παγκοσμίως που αγοράζει απευθείας από τις χώρες παραγωγής τους (Ινδία, Περσία, Πακιστάν).

Όταν η Δέσποινα ήταν 6 ετών έχασε τον πατέρα της με τραγικό τρόπο. Έχασε τη ζωή του στο Αλιβέρι Ευβοίας όταν πήγε να βοηθήσει τον φίλο του και νονό της Δέσποινας, να καθαρίσουν ένα πηγάδι. Τότε έπεσε ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι του. Είχε ξεψυχήσει πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο.

Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Δέσποινα μαζί με την μητέρα και την αδελφή της έζησαν για ένα χρόνο στο χωριό Μαρκόπουλο του Ωρωπού. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο πατρικό τους, στο Νέο Ψυχικό όπου και έζησαν για τα επόμενα χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ