Σάλος με την εμφανιση του Αλέξη Τσιπρα στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή επέλεξε για το βάπτισμα του πυρός στις lifestyle Τηλεεμφανίσεις του ο Αλέξης Τσιπρας. Μια εικόνα ασυνήθιστη οπως αυτή του Κουτσούμπα στην Ναταλια Γερμανού που αποδεικνύει πως πλέον οι εποχές εχουν αλλάξει. Πλέον η εισβολή του lifestyle στην πολιτική που εγκαινίασε ο Κυριακος Μητσοτακης σαν υποψήφιος αρχηγος της ΝΔ πριν κάποια χρόνια με την εμφανιση του στην εκπομπή της Τατιάνας Σταεφανιδου, γίνεται “καθεστώς” και αναγκαίο κακό.

Οσο αφορά τωρα την ουσία της παρουσίας του Αλέξη Τσιπρα στην συγκεκριμένη εκπομπή, ο πρόεδρος του Συριζα τονισε μεταξύ άλλων:

Η κυρίαρχη αντίληψη είναι ότι μόλις βλέπουμε μία γυναίκα να καταγγέλλει, λέμε «γιατί τώρα;». Γιατί έτσι! Γιατί όποτε θέλει, αρκεί να την ενθαρρύνουμε να το κάνει.
Πιστεύει κανείς ότι θα με υποδεχόταν ο Καγκελάριος Σολτς να μιλήσουμε για την προοπτική μιας προοδευτικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, εάν θεωρούσε ότι στόχος μας είναι να…κλείσουμε τις τράπεζες; Είναι αστείο. Δεν υπάρχει σήμερα κίνδυνος χρεοκοπίας των τραπεζών. Υπάρχει κίνδυνος χρεοκοπίας των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων.
Όχι μόνο δε θα επιβάλουμε νέους φόρους, αλλά θα μειώσουμε τον ΦΠΑ και τον ειδικό φόρο κατανάλωσης. Το 2022 τα έσοδα στα δημόσια ταμεία από τους έμμεσους φόρους ήταν παραπάνω από το κανονικό κατά 4,5 δισ. ευρώ. Αυτή είναι η λεγόμενη κρατική αισχροκέρδεια.

Έχω κατηγορηθεί ότι εξαπάτησα και ότι έκανα κωλοτούμπα. Η ιστορία είναι αυτή που θα κρίνει και νομίζω ότι ο καθένας που νηφάλια μπορεί να κάνει μία αποτίμηση, δύο πράγματα μπορεί να πει: Ότι η πρόθεσή μας ήταν να φτάσουμε μέχρι τέρμα για να τιμήσουμε την εντολή του ελληνικού λαού και ότι η τελική απόφαση που είναι η ηγετική επιλογή -είναι η απόφαση που ανήκει σε έναν- ήταν απόφαση να προστατεύσουμε τη χώρα και τον ελληνικό λαό από μία καταστροφή που φαινόταν ότι οι εταίροι μας είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτή. Κάναμε λάθη, αλλά υπηρετώντας μια ορθή επιλογή, πετυχαίνοντας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, κάτι που δεν είχαν καταφέρει τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις.

Αντιδράσαμε ακαριαία στην υπόθεση Γεωργούλη. Η κυρίαρχη αντίληψη -που δίνουμε μάχη να ξεπεράσουμε- είναι ότι μόλις βλέπουμε μία γυναίκα να καταγγέλλει λέμε «γιατί τώρα;». Γιατί έτσι! Γιατί όποτε θέλει, αρκεί να την ενθαρρύνουμε να το κάνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ