Σερβία: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βούτσιτς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σέρβος Πρόεδρoς Αλεξάνταρ Βούτσιτς φέρεται να μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης. Η πληροφορία αυτή μεταδόθηκε από το σερβικό ειδησεογραφικό portal B92, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή.

Όπως αναφέρουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, αναρτήθηκαν μια σειρά από tweets στα κοινωνικά δίκτυα που ανέφεραν ότι ο Σέρβος πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο και συμπλήρωναν ότι συνέβη «δεύτερη φορά μέσα σε είκοσι ημέρες».

Ο γιος του Σέρβου Προέδρου, Ντανίλο Βούτσιτς έγραψε στα social media ένα μήνυμα για τον πατέρα του: «Μπαμπά, μακάρι να είσαι ζωντανός και καλά. Ακόμα και οι τάφοι μας θα πολεμήσουν μαζί τους!».

Σύμφωνα με το sd.rs η είδηση της νοσηλείας του Βούτσιτς δημοσιεύτηκε στο Twitter από «εξτρεμιστές» και πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι εύχονταιανοιχτά τον θάνατό του!

Μάλιστα, ο αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κινήματος «Serbia Guerrilla», Ντράγκαν Βιντάκοβιτς Μρκί, έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στην οποία ευχήθηκε το θάνατο του Αλεξάνταρ Βούτσιτς και ακολούθησε ένα νοσηρό σχόλιο ενός μέλους του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Μόλις έλαβα μια κλήση από τα VMA. Ο πρόεδρος έπεσε πάλι νοκ άουτ, προσήχθη επειγόντως. Δεύτερη φορά τις τελευταίες 20 ημέρες. Εδώ παρακαλώ τον Θεό να μας κοιτάξει»,  έγραψε ο Βιντάκοβιτς στο Twitter και στη συνέχεια ένα μέλος του κόμματος του Ζόραν Λούτοβατς και του Σρέιαν Μιλιβόγεβιτς έγραψε «Ο Θεός θα δώσει. Αμήν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ