Σταθα Καραϊβάζ: Νοιώθω δικαιωμένη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τις συλλήψεις δύο δραστών που εμπλέκονται στη  δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το 2021, μίλησε η σύζυγός του Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ.

«Tο πίστευα (σ.σ. ότι θα έρθει η στιγμή των συλλήψεων). Και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες μου συνεντεύξεις που έγιναν με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τη δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με το διευθυντή του ανθρωποκτονιών ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση όπως και σήμερα νωρίς το μεσημέρι με ενημέρωσε ότι έχουν ήδη προβεί σε δύο συλλήψεις», είπε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Ant1.

210621232139 KARAIVAZ

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν γνωρίζει αν θα γίνουν και άλλες συλλήψεις, η ίδια δήλωσε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνετε ότι η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Νοιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι προκειμένου να προβούν στις συλλήψεις αυτές έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου, γιατί όπως έχω πει ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Και ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς οι οποίοι με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ