Τέξας: Πέντε νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς – Ανάμεσά τους και ένα 8χρονο παιδί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τρόμο σκόρπισε ένας άνδρας στο Τέξας όταν πυροβόλησε και σκότωσε πένε ανθρώπους μέσα σε σπίτι στο Κλίβελαντ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 

Το επεισόδιο σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ και σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Σαν Τζακίντο, τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ ένας ακόμη άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της περιοχής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 11:31 μ.μ. (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζακίντο να λαμβάνει μια κλήση για παρενόχληση στο Κλίβελαντ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα άτομα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι αρκετά εκ των οπίων τραυματισμένα από σφαίρες, ανάμεσα τους και ένα παιδί μόλις 8 ετών το οποίο βρέθηκε νεκρό. Νεκρές εντοπίστηκαν επίσης δύο γυναίκες στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ξαπλωμένες πάνω σε δυο παιδιά που επιβίωσαν της επίθεσης.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Η αστυνομία αναζητά τον ύποπτο, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές, είναι άνδρας, ισπανόφωνος, με κοντά μαύρα μαλλιά, φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρο πουκάμισο και μπότες και πιστεύεται ότι είναι μεθυσμένος και οπλισμένος με τουφέκι τύπου AR-15.

«Ο Μεξικανός άνδρας πυροβόλησε στην μπροστινή του αυλή, κάτι που είναι εμφανές από τους κάλυκες που βρέθηκαν», δήλωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Τζακίντο.

Οι Αρχές καλούν τους κατοίκους της περιοχής να «μείνουν στο σπίτι τους» και μακριά από τον τόπο του εγκλήματος μέχρις ότου ολοκληρωθεί η έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ