Αθώος ο Βαξεβάνης αποφάσισε το δικαστήριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ομόφωνα αθώους έκρινε τον Κώστα Βαξεβάνη και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριανόπουλο το τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε μετά την δικαστική απόφαση: «Όσα έγραψε το Documento ήταν αληθή».

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Στουρνάρα κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δημοσιογράφων κατηγορώντας τους για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας για τη διοργάνωση συνεδρίου από την εταιρεία της Mindwork Solutions, με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια και φαρμακευτικές εταιρείες, με απευθείας ανάθεση από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσω σύμβασης που υπογράφηκε τρεις ημέρες πριν ξεκινήσει.

«Περιμένω από όλους αυτούς που είχαν γράψει ότι συκοφαντούσαμε την οικογένεια Στουρνάρα και έπαιζαν πλάνα από την αυτόφωρο σύλληψή μας, να γράψουν σήμερα για την ομόφωνη αθώωσή μας» σχολίασε ο Κ. Βαξεβάνης, ενώ ο δικηγόρος του  Γιάννης Μαντζουράνης τόνισε: «Στις Δημοκρατίες, ουδείς είναι υπεράνω υποψίας, υπεράνω του νόμου, ακόμη κι αν θεωρεί τον εαυτό του ανέγγιχτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ