Συγκλονίζει η μητέρα δολοφονημένης στα Τέμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ΣΚΑΪ μίλησε πριν λίγο καιρο η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης η οποία έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, εκφράζοντας τη θλίψη και την οργή της.

«Έγκλημα να το λέμε…εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να βγει η μέρα. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί έχουμε έναν αγώνα να δώσουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτός θέλω να τιμωρηθεί»

Ερωτώμενη για το τι αποτελεί για εκείνη δικαίωση, απάντησε: «Θέλω όλα να γίνουν σε τέτοιο χρόνο ώστε να γίνουν σωστά… Εγώ θέλω να δω τον ανακριτή να καλεί τους υπεύθυνους… Γιατί κάποιος αποφάσισε πως η τηλεδιοίκηση δεν είναι για εμάς γιατί είναι ακριβή. Αυτός θέλω να τιμωρηθεί».

Σχετικά με τον ανακριτή δήλωσε πως της είπε ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.

«Πρέπει να ελπίζω στην ελληνική Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή, δεν έχω κάτι άλλο!» τόνισε η κα Καρυστιανού.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ερωτώμενη εάν λαμβάνει ψυχολογική στήριξη από το κράτος, απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι βέβαια, είναι αστείο αυτό που λένε. Δύο εβδομάδες μετά το συμβάν μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα να καλέσω σε έναν 5ψήφιο αριθμό να ζητήσω ψυχολογική υποστήριξη. Ούτε καν».

Επισήμανε πως αυτό που έχουν ανάγκη περισσότερο είναι να βλέπουν πως γίνονται οι σωστές κινήσεις από τη Δικαιοσύνη και θα οδηγηθούν στην πραγματική δικαίωση.

«Ό,τι μπορέσω θα κάνω»

Στην ερώτηση εάν πιστεύει πως θα οδηγηθεί στην πραγματική δικαίωση, η κα Καρυστιανού με ειλικρίνεια δήλωσε πως δεν το πιστεύει.

«Η Δικαιοσύνη έχει αποδείξει μέχρι τώρα το ακριβώς αντίθετο. Στο μυαλό μου είναι συνέχεια αυτό που έγινε στο Μάτι, είναι παρόμοια ιστορία, και όπως δεν έγινε τίποτα σε πολιτικό επίπεδο έτσι θα γίνει και τώρα, γιατί η διαφθορά σκοτώνει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε πως θα προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος σε αυτό με όποιον τρόπο μπορεί. «Ό,τι μπορέσω θα το κάνω, είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό» κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ