Πατέρας ξεχασε το μωράκι του μεσα στο αυτοκίνητο – Το βρήκαν νεκρό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 9/5 στην Άρτα, με θύμα ένα βρεφάκι λίγων μόνο μηνών, το οποίο πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο όπου το είχε ξεχασμένο για ώρες ολόκληρες ο πατέρας του.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του artinos.gr, ο πατέρας του άτυχου βρέφους φέρεται να το ξέχασε δεμένο στο καρεκλάκι του, στο πίσω κάθισμα του οχήματος. Και, όταν κάποια στιγμή, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έτρεξε στο αυτοκίνητο, όπου και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του χωρίς τις αισθήσεις του, με αφρούς να βγαίνουν από το στοματάκι του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε πως δεν βρισκόταν πια εν ζωή. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και η σορός του μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο πατέρας, ο οποίος δουλεύει σε δημόσια υπηρεσία, είχε σκοπό να αφήσει το μωράκι του στον βρεφονηπιακό σταθμό, πριν πάει στη δουλειά του. Ωστόσο, ως φαίνεται, ξεχάστηκε και πήγε απευθείας για δουλειά, με αποτέλεσμα να συμβεί το απευκταίο.

Σε κατάσταση σοκ η χαροκαμένη μητέρα, που στο μεταξύ είχε πάει στο βρεφονηπιακό σταθμό για να παραλάβει το παιδί της και δεν το βρήκε, βρίσκεται για κατάθεση στην αστυνομία. Κατόπιν αναμένεται να καταθέσει και ο πατέρας, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, κατέρρευσε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε καταστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ