Γιος Φρέντι Μπελέρη: Ο πατέρας μου είναι ένα ράκος, παρά την νίκη του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναφορά στην περιπέτεια που βιώνει ο Φρέντι Μπελέρης, που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα, έκανε ο γιος του, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Αρχικά τόνισε πως η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει για μόλις για 5 λεπτά, χθες Τρίτη.

«Ο πατέρας μου είναι ένα ψυχολογικό ράκος, παρά την δικαίωση που του έδωσε η νίκη στις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσθεσε: «Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης να αλλάξει το αποτέλεσμα των εκλογών μέσα από την άδικη φυλάκιση του πατέρα μου. Οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως η υπόθεση είναι αστεία και στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη»

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον Έντι Ράμα, αλλά και στα αποτελέσματα των εκλογών.

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε πάρει επάνω του την αναμέτρηση στη Χειμάρρα και έλεγε ότι δεν θα ανεχθεί να χάσει τις εκλογές, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας», υπογράμμισε ο γιός του Φρέντι Μπελέρη και κατέληξε λέγοντας ότι αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Στην Αλβανία ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών

Την ίδια ώρα, καθ’οδόν για την Αλβανία βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβυς Θεοχάρης Λαλάκος, με σκοπό να συναντηθεί με τον Φρέντι Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση, κατόπιν οδηγιών του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Ο Γενικός Γραμματέας, πρόκειται να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των δύο ανδρών, αλλά και για τις συνθήκες υπό τις οποίες κρατούνται. Μάλιστα, σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στην Αλβανία θα εξετασθούν οι επόμενες ενέργειες χειρισμού της υπόθεσης.

Παράλληλα, αναμένεται να συναντηθούν με την πρέσβειρα της Ελλάδας στην Αλβανία, Κωνσταντίνα Καμίτση, προκειμένου να συζητήσουν για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ