Ο Κυριάκος Βελόπουλος στο Kontra News 9:30

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Kontra Channel και αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις και στο γεγονός πως τα ποσοστά της Ελληνικής λύσης είναι μεγαλύτερα απο αυτα που δείχνουν και πολεμούν το κόμμα. Οι δημοσκοπήσεις έπεσαν για ακόμα μία φορά έξω στις τουρκικές εκλογές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε πως δεν θα συγκυβερνήσει με ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθώς λένε ψέματα και συχνά αλληλοψηφίζουν τα νομοσχέδια τους

Η Ελληνική λύση είπε οτι θα απολύσει αν χρειαστεί 2.000 και άτομα απο τις ανεξάρτητες αρχές δηλ θα καταργήσουμε κάποιες αρχές που κάποιοι παίρνουν υψηλούς μισθούς

Μόνο η Ελληνική Λύση έχει κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί αύριο το πρωί. Επίσης μόνο η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει για την ενεργειακή κρίση από το 2020 και κανένας δεν την άκουγε. Αναφερόμενος στην Ουκρανία, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε πως πρόκειται για εισβολή μεν, αλλά τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας δεν την ωφελούν να είναι με την Ουκρανία, η οποία είναι εκτός ΕΕ και ΝΑΤΟ. Αν η Ελλάδα ήταν ουδέτερη τότε η ακρίβεια θα ήταν λιγότερη. Επίσης κανείς δεν μπορεί να προσάψει στην Ελληνική Λύση το ότι είναι φιλορωσική, καθώς είναι το μόνο κόμμα υπέρ του EastMed, αγωγού ξεκάθαρα αντιρωσικός.

Για την Ελληνική Λύση ενέργεια είναι ο ορυκτός πλούτος της χώρας και όχι οι ΑΠΕ. Οι ανεμογεννήτριες δεν είναι ενέργεια, καθώς προέρχονται από σπάνιες γαίες, οι οποίες είναι τοξικά απόβλητα και βλάπτουν το περιβάλλον. Επίσης με τις νέες μεθόδους ο λιγνίτης δεν είναι ρυπογόνος.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ