Φοβάται τα αρώματα ο Ελον Μασκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Έλον Μασκ έχει αρκετές ιδιοτροπίες και μία από αυτές είναι και αυτή που απαγορεύει στους υπαλλήλους του να φορούν άρωμα στα γραφεία των εταιρειών του. Έτσι όποιος δουλεύει στην Tesla, προφανώς και επιβάλλεται να πλένεται, απαγορεύεται όμως να ψεκάζεται με οποιοδήποτε άρωμα ή κολώνια, καθώς προκαλούν πονοκέφαλο στο αφεντικό.

Από την Έλενα Φάκου

Ο Έλον Μασκ λοιπόν απαγορεύει στους ανθρώπους που συναναστρέφονται μαζί του ή δουλεύουν γι αυτόν να φορούν άρωμα ειδικά όταν βρίσκονται στο γραφείο. Ο λόγος που το κάνει, είναι ότι έχει πολύ δυνατή όσφρηση κάτι που του προκαλεί υπερευαισθησία στις μυρωδιές καθώς αντιλαμβάνεται τις οσμές πιο έντονα από τον μέσο άνθρωπο. Μάλιστα μερικά αρώματα του προκαλούν ακόμη και ναυτία.

Σύμφωνα με πηγές, οι υποψήφιοι εργαζόμενοι στις εταιρείες του, λαμβάνουν ειδική ενημέρωση πριν πάνε στο ραντεβού για συνέντευξη, ώστε να μην φοράνε κανένα είδος αρώματος, ακόμη κι αν η συνάντησή τους δεν είναι με τον ίδιο τον Έλον Μασκ. Το μέτρο ισχύει για όλους ανεξαιρέτως καθώς ανά πάσα στιγμή ο ιδιοκτήτης της Tesla μπορεί να περάσει από δίπλα τους και να ενοχληθεί από την μυρωδιά του αρώματός τους.

Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για τις δουλειές του Έλον Μασκ ή για οπουδήποτε αλλού, η πραγματική καθαριότητα προέρχεται πρώτα από το καθημερινό μπάνιο και όχι από τη χρήση αρώματος, το οποίο δρα επικουρικά στην προσωπική υγιεινή του πλυσίματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ