Η αργή, αλλά ιστορικά αναμενόμενη επέλαση των Ρώσων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία λαμβάνει ανησυχητική τροπή για το Κίεβο, το οποίο αποδέχτηκε τη λογική της σύγκρουσης φθοράς, που βολεύει τη Μόσχα.

🔴Ο χρόνος στην ισορρπία εδάφους φαίνεται να παίζει για τον εισβολέα. Παγιώνεται μια Ανατολική και μια Δυτική Ουκρανία, μια Νοβορωσία.

🔴Ο ρωσικός στρατός γίνεται όλο και καλύτερος στην πολεμική επίδοση, ενισχύει συνεχώς την άμυνά του.

🔴Οποιαδήποτε ουκρανική αντεπίθεση στον χώρο που καταλαμβάνει αυτή την στιγμή ο ρωσικός στρατός, όπου η απόστασή του από τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιτρέπει την εύρυθμη λειτουργία της ρωσικής επιμελητείας, είναι εξαιρετικά δύσκολη.

🔴Ανέπαφη η ρωσική στρατηγική εφεδρεία: Η ρωσική πλευρά διατηρεί την τακτική Πολεμική Αεροπορία της και μπορεί να αποφασίσει οποιαδήποτε στιγμή να ρίξει το συνολικό της βάρος σε μια αποφασιστική στιγμή των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

🔴Η ρωσική τακτική Πολεμική Αεροπορία έχει να επιδείξει μικρή παρουσίαση αλλά και πολύ λίγες απώλειες. Τα στατιστικά μεγέθη των απωλειών της (50 εως το πολύ 80 αεροσκάφη σύμφωνα με το ΝΑΤΟ) είναι πρακτικά ανάξια λόγου για μετά από 15 μήνες πολέμου. Εδώ και 15 μήνες συνεχώς αυξάνει το δυναμικό της, υλικό, ανθρώπινο, εκπαίδευση υπό ρεαλιστικές πολεμικές συνθήκες, συνεχώς δοκιμάζει τα όριά της, τακτικές, όπλα, επίπεδο πιθανή εξάντλησης. Δηλαδή – συνεχώς ενδυναμώνεται.

IMG 2021

ΔΗΜΟΦΙΛΗ