Θα τους αφήσουμε να εξευμενίσουν τον Ερντογάν, θυσιάζοντας την Ελλάδα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι εκλογές στην Τουρκία τέλειωσαν και κανείς δεν κατάλαβε το ότι ψηφίστηκε εκεί παμψηφεί και 100% ο εθνικισμός που είναι αποτέλεσμα «δημοπρασίας» με ενδιαφερομένους ..τα κόμματα. Οποία η αντίθεση με τα ..εδώ. Συνεπώς στην γειτόνισσα κανείς δεν κέρδισε, αφού η χώρα αυτή το μόνο που πέτυχε είναι ο διχασμός, σε δύο ακριβώς ίσια μέρη, και τίποτε παραπάνω, αλλά ούτε και κανείς έχασε, αφού ακούγονται κάτι για θαλάσσιες ζώνες και ποιός ξέρει τι άλλο.

Πάλι εμείς θα πληρώσουμε;

Η μικρή υπεροχή Ερντογάν, αν υφίσταται, οφείλεται στο ότι με έμφαση μίλησε για ..ΤΑ λεφτά που ΘΑ στείλουν οι χώρες του Κόλπου για να αναστηθεί η οικονομία. Και έπεισε. Δηλαδή οθωμανισμός/μουσουλμανισμός και πρώτος έσπευσε να ευχηθεί ο Καταριανός.

Τώρα μέλλει εμείς εδώ στην Ελλάδα να δούμε το τι θα δώσουμε, δηλαδή το τι θα μας υποχρεώσουν να δώσουμε, λέγοντας μας δώστε αυτά τα «ολίγα» τώρα για να καθαρίσετε, γιατί αν όχι, αύριο θα είναι πολύ περισσότερα, και μεθαύριο ακόμα πιο πολλά.

Δες Κυπριακό !!

Η πρώτη κρούση προθέσεων έγινε από τον Μπάιντεν στην επιτροπή του Κογκρέσου. Η δε προ ολίγων ημερών εκπεφρασμένη βεβαιότητα μέλους της Βουλής των αντιπροσώπων, πως η Τουρκία μετά τις εκλογές θα άρει τις αντιρρήσεις της για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση μαχητικών αεροσκαφών ή κάτι τι τέτοιο !!!

«Κύριε αντιπρόσωπε η απαγόρευση πώλησης οπλισμού των ΗΠΑ στην Τουρκία, επεβλήθει, ως κυρώσεις, πολύ πριν τη κατάθεση αίτησης ένταξης της Σουηδίας στη συμμαχία, λόγω προμήθειας της Τουρκίας των γνωστών Ρωσικών οπλικών συστημάτων, πράγμα που ακόμα ισχύει. Συνεπώς τι νόημα έχει η δημόσια αυτή τοποθέτηση σας;»

Θα περίμενε κάποιος να απαντηθεί εκ μέρους της κυβέρνησης, της δικής μας κυβέρνησης.
Κατά τα άλλα ότι μας μέλλει να (πάθουμε) γίνει, ..θα γίνει. Εκτός εάν την τελευταία στιγμή το αποτρέψουμε εμείς με την ψήφο μας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ