Έρχεται οικονομική κόλαση αλλά όλοι διαβεβαιώνουν ότι «λεφτά υπάρχουν»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντύπωση μεγάλη προκαλεί η ανακοίνωση, από την έκθεση της Κομισιόν, για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αλλά και για το πόσο πολύ «σιωπηρά» καί γρήγορα ειπώθηκε στα δελτία των ΜΜΕ. Έτσι λοιπόν από τον Αύγουστο και μετά η μισή και βάλε σύνταξη, μισθός, ή και εισόδημα θα πηγαίνει «σκάσε και πλήρωνε» για την ενέργεια, της ΔΕΗ (εκεί να δεις) περιλαμβανομένης.

Με την ασάφεια που διέπει τις κυβερνητικές θέσεις ως προς τη σύνδεση κιλοβατώρας με τις διεθνείς τιμές των υδρογονανθράκων που έπεσαν πολύ χαμηλά, όμως η κιλοβατώρα κιλοβατώρα, και οι τιμές τιμές, και ακλόνητες, εδώ στην Ελλάδα.

Μόνο τα «βενζινάδικα» έδειξαν ευαισθησία και μείωσαν κατά 10-15% την τιμή ανά λίτρο, όταν οι διεθνείς τιμές είχαν μειωθεί …..έως και 50% αν όχι πάρα πάνω. Επιδότηση ρεύματος λοιπόν σύντομα τέλος, και έναρξη ενός άριστα οργανωμένου σχέδιου εμπαιγμού αφαίμαξης των μαζών από το φθινόπωρο.

Μαζί με τις βροχές και τα πεσμένα φύλλα. Και όμως ο λαός έχει τη δύναμη να το σταματήσει αυτό μαζί και με κάτι άλλα που θα συμβεί να ακολουθήσουν, και μας τα ψελλίζουν υποβαθμισμένα μήπως, και έτσι, να τα περάσουν. Ο λαός λοιπόν θα το επιτρέψει να του ετοιμάσουν τέτοια λαχτάρα τετραετούς διάρκειας; Θα φανεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ