Περιμένουμε…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Οι εκλογές της πρώτης Κυριακής περάσανε. Το 41% των Ελλήνων έδειξαν με την ψήφο τους ότι επιλέγουν για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία.

Και μπορεί ο πρωθυπουργός της χώρας, οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να χαίρονται γι’ αυτή την σημαντική επιτυχία, την εμπιστοσύνη σημαντικού ποσοστού του Ελληνικού λαού, οι Έλληνες όμως περιμένουν.
Περιμένουν οι Έλληνες να γίνουν προσπάθειες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για την προστασία του Περιβάλλοντος.

Περιμένουν οι Έλληνες να υπάρξει ένα καλύτερο σύστημα Υγείας όπου ο κάθε ασθενής θα αντιμετωπίζεται σωστά από γιατρούς και νοσοκόμους, που δεν θα είναι σε λίστες αναμονής για μήνες προκειμένου να κάνουν κάποια εξέταση.
Περιμένουν οι Έλληνες να υπάρξουν θέσεις εργασίας για τους νέους, για να αξιοποιηθεί τόσο η επιθυμία τους για προσφορά, όσο και οι γνώσεις τους.
Περιμένουν οι Έλληνες, η πολιτεία να στηρίξει επιτέλους την εργαζόμενη μητέρα και να της προσφέρει σωστή εργασιακή σχέση που θα της επιτρέπει να είναι και μάνα και εργαζόμενη.
Περιμένουν οι Έλληνες να έχουν καλύτερη αστυνόμευση, περισσότερη ασφάλεια. Να εξαφανιστούν από τις γειτονιές οι έμποροι ναρκωτικών, οι έμποροι λευκής σαρκός, οι συμμορίες που εκτελούν συμβόλαια θανάτου.
Περιμένουν να δοθούν στην Παιδεία τα κονδύλια που απαιτούνται ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.
Περιμένουν οι Έλληνες να δουν, τα βιβλία της Ιστορίας να τα γράφουν αξιόλογοι Έλληνες, με μοναδικό εφόδιό τους τις γνώσεις και την αντικειμενικότητα για τα γεγονότα κι όχι να γράφεται σε συνεργασία με Τούρκους.
Περιμένουν οι Έλληνες τα Πανεπιστήμια να γίνουν Ναοί Γνώσης κι όχι ορμητήρια κουκουλοφόρων.
Περιμένουν οι Έλληνες να υπάρχει αξιοκρατία στις προσλήψεις και να δοθεί στον εργαζόμενο το μεροκάματο που θα του εξασφαλίζει έναν αξιοπρεπή τρόπο ζωής.
Περιμένουν οι Έλληνες μια σοβαρή στάση στα εθνικά θέματα, μια αντιμετώπιση των προκλήσεων με αποτελεσματικό τρόπο που θα αποτρέψει στο μέλλον αμφισβητήσεις για περιοχές της Ελλάδας.
Περιμένουν οι Έλληνες να δουν την πολιτεία να αγκαλιάζει την Τρίτη Ηλικία όπως της αξίζει και να δοθούν συντάξεις που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των συνταξιούχων, που θα τους επιτρέπει να ζουν αξιοπρεπώς.
Περιμένουν οι Έλληνες να δουν την πολιτεία να στρέφει την ματιά της στην Επαρχία και να στηρίζει τους αγρότες με όλες τις δυνάμεις της, να ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας που αποτελεί τον Σημαντικότερο πυλώνα της οικονομίας μας.
Περιμένουν οι Έλληνες να δουν την κυβέρνηση να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα ώστε τα νησιά μας να μην είναι αποκομμένα και να νοιώθουν ασφαλείς οι νησιώτες.
Περιμένουν οι Έλληνες να δουν την δίκαιη φορολόγηση του κεφαλαίου, την τιμωρία των Τραπεζών που ρουφούν το αίμα των δανειοληπτών.
Περιμένουν οι Έλληνες να έχουν μια ανθρώπινη αντιμετώπιση από την Εφορία και μία σωστή αντιμετώπιση οι επαγγελματίες από τους εφοριακούς.
Περιμένουν οι Έλληνες μια πιο ευέλικτη λειτουργία του Δημοσίου και λιγότερη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
Περιμένουν οι Έλληνες να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Περιμένουν οι Έλληνες μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, μια κυβέρνηση που θα τους κάνει να νοιώσουν περήφανοι, αισιόδοξοι.
Αυτά περιμένουν όλοι οι Έλληνες, αυτά περιμένουμε κι εμείς. Λέτε να μείνουμε στο περίμενε;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ