Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Θρίλερ με ισραηλινό μάρτυρα κατά του Μπάιντεν που εξαφανίστηκε στην Κύπρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση για την υπόθεση του ισραηλινού, έκανε και ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, George Παπαδόπουλος, ο οποίος έγραψε:

Η τελευταία φορά που είδα τον Γκαλ ήταν όταν ήμασταν και οι δύο ομιλητές στο μεγαλύτερο ενεργειακό συνέδριο του Ισραήλ τον Απρίλιο του 2016. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε στη συνέχεια να συμβουλευτεί τον Χάντερ Μπάιντεν σχετικά με τα έργα της Κίνας. Με όλες τις μεγάλες αποκαλύψεις, δεν είναι περίεργο που κρύβεται!

Ένα θρίλερ παγκόσμιων διαστάσεων εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο την Κύπρο, έπειτα από τις τρομερές αποκαλύψεις για τον γιο του Τζο Μπάιντεν και την διαρροή των αρχείων που περιείχε ο φορητός υπολογιστής του.

Εκτός από τις φωτογραφίες φρίκης όπου ο Χάντερ Μπάιντεν εμφανίζεται με μικρά παιδιά, υπάρχουν πολλά στοιχεία για χρηματισμό και μίζες από Ουκρανία και Κίνα.

Σήμερα λοιπόν, αποκαλύφθηκε ότι ένας βασικός μάρτυρας κατηγορίας κατά του Μπάιντεν, ισραηλινός υπήκοος ο οποίος μεσολάβησε προκειμένου ο υιός Μπάιντεν να λάβει χρήματα από την Κίνα, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης!

Ο Gal Luft επρόκειτο να είναι μάρτυρας κατά της Οικογένειας Μπάιντεν προτού φυλακιστεί στην Κύπρο μετά από αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ!

Τώρα, βρίσκεται σε μια άγνωστη τοποθεσία δηλώνοντας ότι δεν θα έχει δίκαιη δίκη στο DC επειδή «το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να τον θάψει για να προστατεύσει τον Τζο, τον Τζιμ και τον Χάντερ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ