Ο Μητσοτάκης υπόσχεται λεφτά, τα οποία θα αποπληρώσουν οι επόμενες γενιές….

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προεκλογική περίοδος βέβαια είναι η κλασική περίοδος των ΘΑ. θεμιτόν, μεν αλλά μόνο για αυτούς που δεν «βλέπουν» εκλογή. Για αυτούς που κομπάζουν ότι σίγουρη την έχουν (δες Μητσοτάκης) πως αυτό εξηγείται; Δεν είναι εύλογον να τάζεις ….σε βάθος τετραετίας πού σίγουρα περιλαμβάνει και την ..επόμενη προεκλογική περίοδο, αν εκλογές διεξαχθούν νωρίτερα.Κάτι που συνηθίζεται στην Ελλάδα, και που θυμίζει εκείνο το βαρύγδουπο «για ακομα καλύτερες μέρες» πριν 38 περίπου χρόνια, μέρες που όντως ήλθαν αλλά μόνο για τους τότε ήδη «κατσικωμένους» και όχι για τον λαό.

Συνεπώς ο Μητσοτάκης από που να έχει άραγε αυτή την των ..μελλοντικών αυξήσεων βεβαιότητα, μια βεβαιότητα που όλο την ξεφουρνίζει και που μόνο ο ίδιος γνωρίζει και δεν το μαρτυρεί, μήπως και καταλάβει ο κόσμος το γιατί όχι τώρα.

Σε μιά εποχή που «όπως λεν αυτοί που ξέρουν» ότι για το δημόσιο χρέος, ενώ το επιτόκιο δανεισμού των ομολόγων στις αρχές που βγαίναμε για δανεικά, ήταν αρκετές φορές μικρότερο του σημερινού. Τότε; Το ότι διατυμπανίζονται υπερκαλύψεις του ζητηθέντος ποσού και μάλιστα πολλές φορές στις επίσημες ανακοινώσεις, αυτό που συνέβαινε και αρχικά δεν θα συμβαίνει και τώρα, που τα επιτόκια αυξάνονται με ομαλώς επιταχυνόμενη ταχύτητα, και το περνάνε στο «ντούκου» ή και στα ψιλά; Η υπερκάλυψη αναφέρεται ως «αναλγητικο» που δεν «πιάνει» και τίποτα περισσότερο.

Η προηγούμενη βόμβα του υπερδανεισμού, έσκασε στα χέρια των Συριζανέλ οποίοι και τα ξελάσπωσαν, και πλήρωσαν, οι ΑΝΕΛ τοις μετρητοίς, ο Σύριζα ακόμα πληρώνει ..δόσεις. Και θα πληρώνει. Το συμπέρασμα είναι ότι κυβέρνηση που αυγαταίνει τα χρεώστούμενα, έστω και για τα απαραίτητα εξοπλιστικά, και χρεώνει τις επόμενες γενιές που θα είναι αυτές που θα κληθούν να ξεχρεώσουν, τι σόϊ αυξήσεις υπόσχεται; Αυξήσεις υποπολλαπλάσιες των χρεωστικών; Και ζητεί ο Μητσοτάκης να τον ξαναψηφίσει ο λαός; Γιατι; Να μιλήσει ξεκάθαρα, το τι γίναν τα λεφτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ