Σκληρή κριτική Κουλογλου στον Συριζα με καρφιά για Τσιπρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα των εκλογών ο Στέλιος Κούλογλου, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να «δείχνει» κατευθείαν τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι επαναφέρει ένα προ διετίας μήνυμά του, όταν έγραφε άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πρόεδρε μήπως δεν αρέσουμε;». Και επιμένει πωςτις τις εκλογές δεν τις κέρδισε ο Μητσοτάκης, αλλά τις έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν «αρέσει στον ελληνικό λαό».

Μάλιστα δίνοντας συνέντευξη στο TRT, ο Στέλιος Κούλογλου απέφυγε να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες για το τι είχε εισηγηθεί ο ίδιος στον Τσίπρα, λέγοντας ότι θα τα γράψει στα απομνημονεύματα του.

Και όταν ρωτήθηκε αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραιτηθεί εάν ηττηθεί εκ νέου στις εκλογές, έστειλε μήνυμα επαναφέροντας μια δήλωση που είχε κάνει προ εκλογών, πως όταν χάνεις με έξι μονάδες και πάνω υπάρχει ζήτημα!

Βέβαια ο Κούλογλου «τρέμει» και το ενδεχόμενο να επανέλθει η εκλογή με λίστα στις ευρωεκλογές, ρίχνοντας «καρφιά» για τις λανθασμένες επιλογές των αρχηγών, αναφερόμενος στην περίπτωση Γεωργούλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ