Έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωη ο υποψήφιος βουλευτής στην Κρήτη, Νίκος Κοσμαδάκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κεραυνός εν αιθρία σε όλη την Κρήτη ήταν η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Νικόλα Κοσμαδάκη, ενός νέου ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα στις εκλογές της 21ης Μαΐου ήταν και υποψήφιος βουλευτής με το συνδυασμό «Ενώνω Συμμαχία Ελευθερίας».

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας έσβησε ξαφνικά έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή και η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου.

IMG 3291

Ο Πρόεδρος του εκλογικού συνδυασμού Νικόλαος Μαυραγάνης (τ. Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών) ήταν αυτός που έκανε γνωστή την απώλεια του Νικόλα Κοσμαδάκη, με ανάρτησή του στο facebook:

«Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις… !!! Ένας πραγματικός μαχητής, συναγωνιστής και Άνθρωπος με Καθαρή Ψυχή, ο Νίκος Κοσμαδάκης, υποψήφιος Βουλευτής του ΕΝΩΝΩ στο Νομό Ηρακλείου, έφυγε δυστυχώς από κοντά μας πολύ πρόωρα… Νικόλα υπήρξε Τιμή για εμένα, που Αγωνισθήκαμε παρέα σε έναν δύσκολο πραγματικά Αγώνα, που απέδειξες έμπρακτα, ότι διέθετες όλα τα εφόδια στην προσωπικότητά σου, ώστε να τον διεξαγάγεις με μέγιστη αφοσίωση, συγκέντρωση στο στόχο και αποφασιστικότητα ! Νικόλα μου Καλό Παράδεισο να έχεις !!! Η Οικογένεια του ΕΝΩΝΩ κι εγώ προσωπικά απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αγαπημένου μας Νίκου Κοσμαδάκη. (Στην Φωτο σε μία από τις πολλές δράσεις του, αυτή τη φορά στη Στέγη Φιλοξενείας Ανηλίκων Ηρακλείου). Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά, στο χωριό Αγίου Θωμά Ηρακλείου».

Για την ιστορία να πούμε ότι στις περασμένες εκλογές, ο Νικόλας Κοσμαδάκης είχε πάρει 224 ψήφους, όντας στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου του «Ενώνω Συμμαχία Ελευθερίας» στο Ηράκλειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ