Συγκλονιζει η 39χρονη που την δάγκωσε Οχιά: Από τις 26 Μαίου ξύπνησα στις 2 Ιουνίου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης είπε από τα βάθη της καρδιάς της η 39χρονη η οποία είχε δαγκωθεί από οχιά πριν από περίπου δύο εβδομάδες όταν είχε πάει να την απομακρύνει από σχολείο.

Η Κωνσταντία, όπως είναι το όνομά της, είχε δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή καθώς μετά το περιστατικό διασωληνώθηκε και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τελικά κατάφερε να βγει «νικήτρια».

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς, το ΕΚΑΒ, τον γιατρό που με διασωλήνωσε, τους γιατρούς στο Παπανικολάου και τους νοσηλευτές, που παρά τις ελλείψεις που έχουν, δίνουν το 200% του εαυτού τους για να μας βοηθήσουν».

Και τόνισε:

«Σε αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω τη ζωή μου».

Σχετικά με το ατυχές περιστατικό ανέφερε:

«Από τις 26 Μαΐου θυμάμαι ότι ένιωσα το γδαρσιματάκι, θυμάμαι το ΕΚΑΒ είπα το όνομά μου και από εκεί μετά τίποτα. Στις 2 Ιουνίου άνοιξα τα μάτια μου έπειτα από τρεις προσπάθειες των γιατρών. Οι προσευχές του κόσμου και των φίλων μου με γύρισαν πίσω»

Κλείνοντας, η 39χρονη ανέδειξε την σημασία της προληπτικής ιατρικής η οποία είναι πολύ σημαντική καθώς και των μέτρων ασφαλείας.

«Θα ήθελα να ζητήσω στον κόσμο να κάνει προληπτική ιατρική, για να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πώς να προφυλαχθεί. Να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας στην καθημερινή μας ζωή» κατέληξε.

Όπως ανέφερε η 39χρονη δεν είναι ούτε ερπετολόγος, όπως είχε γίνει γνωστό, αλλά ούτε και βιολόγος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ