Ασθενής με κατάθλιψη καταγγέλει πως παραλίγο να πεθάνει από γιατροσόφια ιερέα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια απίστευτη καταγγελία σχετικά με έναν ιερέα έρχεται από την Πάτρα ο οποίος πέρα από την δική του θέλησε να κάνει και δουλειά «γιατρού» στην περίπτωση μιας κοπέλας με κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει στο pelop.gr, η 32χρονη, ο πατέρας την την πήγε στον ιερέα καθώς ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή και θεώρησε πως εκείνος θα έδινε μια λύση.

Η κοπέλα αναφέρει πως ο παπάς τη «διάβασε» και στη συνέχεια της είπε να κάνει κάποια… ειδική δίαιτα (κάτι σαν νηστεία) για να λυθεί το πρόβλημά της!

Μάλιστα, ο ρασοφόρος χαρακτήρισε αυτό που είχε η νεαρή γυναίκα ως «δαιμόνιο» και μάλιστα τής έκανε κάτι σαν… εξορκισμό!

Η κοπέλα είπε πως ο ιερέας δεν έλαβε αμοιβή για αυτές τις «υπηρεσίες», ωστόσο, ο πατέρας της άφησε «κάτι» στην εκκλησία.

Οι «συμβουλές» του ιερέα, όμως, έφερε την κοπέλα ένα βήμα πριν τον θάνατο καθώς σταμάτησε την φαρμακευτική αγωγή και έκανε όσα της είπε.

«Κινδύνευσα να πεθάνω. Θα μπορούσα να είχα οδηγηθεί και στην αυτοκτονία» είπε.

Ευτυχώς, όμως, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και πήγε ξανά στον ψυχίατρο ο οποίος σοκαρίστηκε όταν άκουσε τι είχε μεσολαβήσει. Η γυναίκα άρχισε πάλι την αγωγή της.

Η καταγγελία της 32χρονης είναι ανεπίσημη ενώ σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου, δεν έχει γίνει, ακόμα, κάποια επίσημη καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ